Maurul și-a făcut datoria. Maurul poate să moară.
Florin Cîțu este o caricatură de premier. Amintiți-vă câtă neîncredere și zeflemea a stârnit nominalizarea sa “pe bune”, după fuga rușinoasă, în fruntea echipei de la Palatul Victoria!.
Apoi, deși premier, părea cu multe numere mai mic pentru haina de președinte al PNL. Și când eșalonul 2 al PNL s-a încolonat cuminte pe peluza din fața Guvernului, ideea că Florin Cîțu va fi viitorul președinte PNL continua să fie  tratată de unii comentatori drept o glumă proastă. Florin Cîțu doar pregătea terenul pentru Emil Boc, Ilie Bolojan, Siegfried Mureșan, Dan Motreanu sau Crin Antonescu. Numai de capul lui sau pentru el nu părea să lucreze domnul Cîțu!
Ceea ce scapă publicului larg este că, sub semnătura lui Florin Cîțu, România a fost tâlhărită la drumul mare și maeștrii inginerilor financiare și ai atacurilor speculative la acțiuni și monede naționale, au fost la butoane la București. Știți cum trec rezervele populației, cele mai multe pentru botezuri și înmormântări, la speculatori? Prin salturi incredibile ale inflației!!! Iar România sub semnătura acestui adolescent întârziat în crize hristionice pe Wall Street, este la 50% datorie publică din PIB, îndatorare pentru care s-au încasat comisioane grase de milioane de euro. În traducerea științelor politice: s-a alimentat sursa de finanțare pentru un jucător nou pe piață. Din banii românilor, din pâinea din care nu mănâncă domnul Cîțu, dar deasupra cărora plâng pensionarii. La propriu, nu este o figură de stil! Ce alte mici secrete mai ascunde acest doctor în finanțe internaționale neterminat?
ATENȚIE: principalul vinovat pentru sărăcirea românilor se face nevăzut, scos din scenă cu un șut în fund din motive de moralitate. Florin Cîțu pierde o carieră politică de succes, dar se pierde în fumul diversionist care face ca pâinea să nu fie pentru boii care trag la jugul Grânarului Europei! Un atentat la independența economică din turnul din care trebuia să se vegheze la suveranitatea națională. Adevărata întrebare este ce știe și cât știe fiecare responsabil!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentUn fost candidat USR-PLUS s-a înscris în PSD. “Social democrația e ofertantă”
Articolul următorCozmin Gușă: Marcel Ciolacu poate sesiza ANI în cazul Cîțu, pentru a ieși din rușinea de colaboraționism