Gabriela Firea are probleme cu mult mai mari în căsnicie decât în partid. Circ a făcut soțul ei într-un periplu televizat în care era greu de priceput cum spune simultan  Florentin Pandele lucruri diferite la două posturi de televiziune rivale.

Numitorul comun al mesajelor televizate: a venit vremea ca fosta prim-vicepreședintă PSD să-și crească copiii. Să lase familiile românilor și să se îngrijească de familia sa cu Florentin. “E terminată politic”, a decretat Pandele și a terminat-o definitiv. A trecut-o strada din politică în gospodărie fără să-i fi cerut soția ceva, de altfel un comunicator bun și impunător.

După ce balaurul Pandele a răcnit la PSD și Marcel Ciolacu, e greu de crezut ca cineva dintre sociali democrați își va risca propria liniște să mai amintească de Gabriela Firea. Viața politică merge mai departe și președintele PSD felicită olimpicii României și se întâlnește cu reprezentanții Băncii Mondiale, pentru ca România înseamnă un pic mai mult decât Regatul Voluntari și drama pandeliană. Păcat de talentul politic și mediatic al Gabrielei Firea! După ce s-a despărțit de Ministerul Familiei, ar fi culmea istoriei telenovelei… un divorț!

Revenind la politică, PSD nu are nimic altceva de făcut decât să stea cât mai departe de Familia Pandele și de Voluntari. Și să o pună pe Simona Bucura Oprescu să vină cu un proiect de reformă  a sistemului de asistență socială, care să scoată interesul public din… FAMILIE!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentNoi miniștri la Muncă și Familie. Klaus Iohannis a semnat DECRETELE
Articolul următorMarcel Ciolacu, de Ziua Aviaţiei Române: Siguranța României și încrederea aliaților și partenerilor strategici, datorate contribuției extraordinare a aviatorilor