Reforma cheltuirii banului public. Președintele PSD revine cu problema reducerii cheltuielilor publice într-o declarație alături de primarul sectorului 4, Daniel Baluță, după un meci de baschet al copiilor de la Școală generală nr. 190.
Întoarcerea la agenda publică este un demers devenit definitoriu pentru Marcel Ciolacu. De fiecare data când temperatura politică dă în frison, liderul social democrat amintește așteptările cetățenilor, dar mai ales problemele de urgență zero. De data aceasta, ca un făcut, în timp ce liberalii își expun în amănunt  pretențiile de după rocada politică, șeful PSD vrea să taie în carne vie și să reducă drastic cheltuirea banului public. Mai puține locuri în consiliile de administrație, sporuri și premii doar acolo și atunci când este cazul, dar și interzicerea cumulului pensiei și salariului la stat. Ceea ce acum face chiar premierul, Nicolae Ciucă. Sunt nu doar propuneri reafirmate de Marcel Ciolacu, la doar o zi distanță, dar și obiective cerute și pierdute pe drum de către liberali în această legislatură. Ne amintim bine cum s-au luptat și Raluca Turcan și Florin Cîțu cu risipirea banului public. Cei doi liberali au plecat în concediu fără plată și reducerea cheltuielilor  a rămas nerezolvată.
Marcel Ciolacu știe foarte bine să-și promoveze partidul și echipa prin contrast cu partenerii de guvernare. Dacă va reuși, vor veni alte necazuri pe capul oamenilor lui Ciucă. Pentru că tăierile și reducerile liderului PSD vin pe capul unor liberali nesatisfăcuți de meniu și care știu foarte bine ca ei intră în post și nu la tăierea mielului gras la care vine rândul PSD. Iar să reduci resursele celor care sunt deja învrăjbiți și lacomi înseamnă să scoți cuiul degringoladai liberale.
Liberali, care se lamentează la televizor că au ajuns chelneri la masa PSD. Iar social – democrații sunt incorecți și tiranic. Nu, în niciun caz! Sunt doar ceva mai isteți, au simțul ridicolului și mai merg din când în când și cu autobuzul!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPNL, întâlnire decisivă la Vila Lac. Rareș Bogdan dă cărțile pe față: angajament ferm în fața partidului – mutarea care îl propulsează în sondaje
Articolul următorCULISELE PUTERII | Miron Mitrea nu crede în scenariul comasării alegerilor: „Cel mai câștigat ar fi PSD”