George Botoran, în vârstă de 33 de ani, era speranța USR-PLUS din Vâlcea. El s-a întors din SUA și și-a dezvoltat un business. După ce în 2019 îi făcea pe pesediști infractori, acum și-a reevaluat atitudinea și spune că ~social democrația este extrem de ofertantă.”

“Îmi plac planurile politice generoase, dedicate înfăptuirii marilor speranțe naționale și îmi place activitatea într-o echipă adevărată, pusă pe muncă prin perfecționare continuă și prin respect pentru munca fiecărui om din echipă. Social-democrația românească este extrem de ofertantă în acest sens, iar grupul social-democraților vâlceni, din care mă bucur să fac parte începând de acum, este unul dintre cele mai unite și mai performante din România. Mă alătur lor cu convingerea că vom face foarte multe lucruri bune împreună!”, mai spune fostul membru USRPLUS.

“Ne-au alungat din țară, ne-au gazat în Piața Victoriei pe 10 august, ne-au umilit desconsiderând munca noastră de peste hotare, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar de doi ani arată constant cât de mult îi disprețuiesc.
Pe 26 mai vă invit să le arătăm că PSD nu înseamnă România! Votul este unealta prin care îi putem înlătura pe infractori din funcții publice. Mergi la vot și alege Alianța 2020 USR PLUS!”, era mesajul distribuit atunci de Botoran.

 

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Primul jurnalist acoperit care rupe tăcerea. Mărturii din interiorul celebrei „Doi și-un sfert”
Articolul următorUrma care scapă turma!