PSD vine din alt film. Atât de multă bătaie de cap cu pensiile! Dă-i în mama lor de babalâci, că speriați de coronavirus au închis cluburile de mai bine de un an jumate! Partida lui Cîțu joacă această carte, a celor care cred că trăiești numai o data și la capăt nu te așteaptă judecata de apoi. Este partida celor care se întrec în shoturi până uită de ei pentru că oricum nu au ce să țină minte. Un concert bun face cât 5 ani de facultate cu condiția să  faci sex oral sau să ai prezervativul mereu la tine. Altfel te preocupi ca idioții de cuantumul alocației pentru copii. Ceilalți, progresisti, oameni ai zilelor noastre, cred că terapia intensivă e doar o gaură economică generată de mortăciuni care uită să se care când trebuie.
Pentru Marcel Ciolacu, care refuză să se vaccineze înaintea mamei lui bolnave de cancer, e o frescă socială dureroasă. De aceea nici nu înțelege de ce nu ajunge niciodată la putere.
Domnule Ciolacu, vi se pare năucitor cu câtă iresponsabilitate conduce premierul țara? Cum este în rata normală de accidente câte un incendiu într-un spital sau câte un polițist care folosește drogul violului în centrul vechi? E chiar de neînțeles de ce mai e nevoie de viol în zilele noastre. Domnule Ciolacu, suntem în epoca live pe Facebook când intrăm direct în gard. Nu va obosiți să-i convingeți pe români că Florin Cîțu conduce fără permis. Cursa cu gaborii face experiența mai palpitantă. Haideți, nu puneți la suflet toate cuvintele acestui comentariu! Știe cineva ce urmează și care este următoarea stație?
Unii o numesc criza rebeliunii la afolescență. Alții vor să rămână veșnic tineri! Bun venit în clubul înțelepților:competiția e pe viață și pe moarte, nu e loc pentru toată lumea!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMoțiunea de cenzura și roata minciunilor
Articolul următorCristian Rizea aruncă bomba. Anunțul care dinamitează scena politică de la Chișinău, VINERI, în direct la Realitatea Plus