Cum scriam și ieri,am sa folosesc la INTREBARE titluri de cărți sau filme.ASTAZI,”ZIUA CEA MAI LUNGA”DE CORNELIUS RYAN ECRANIZATA ULTERIOR!

Am sa scriu de…doua zile lungi,de debarcarea pe litoralul românesc,nu al Normandiei.

  INCERC SA ÎNȚELEG CUM 100.000-150.000DE OAMENI SUB SPECTRUL RĂZBOIULUI CU VIRUSUL,CA NIȘTE KAMIKAZE,ÎȘI RISCA VIATA LOR ȘI A ALTORA!

   Din rațiuni politice,generatorii neîncrederii prefera sa învinovățească…Avocatul poporului.

TRĂIM CLIPA DE PARCA AR FI ULTIMA?

Incompetenta autorităților și inconstienta noastra,un melange periculos,vor conduce firesc la regrete târzii…sau”ETERNE”.

Televiziunile,in afara vremii,au parte de”priveghiul anului”,ora de ora transmit in direct cum clanurile interlope fac legea in continuare,de aceasta data VEGHEAȚI DE MINISTRUL VELA ȘI DE ȘEFUL POLIȚIEI ,cu toate mijloacele din dotare.

Apropo de discriminare,segregare,pare ca LA NIVELUL GUVERNULUI,PREȘEDINȚIEI,funcționează mai degrabă EXPRESIA”MAI BINE INTERLOP DECÂT PSDist!”

Politicienii sunt in Weekend,speram ca unii au”debarcat”pe litoralul românesc,urmând ca săptămâna viitoare sa ne ofere soluții.

  SAU POATE NU!

Încă nu știm cum vor începe școlile cu “elevi care sa nu se întâlnească”,cum vor fi alegerile locale și parlamentare sau veniturile in toamna/iarna.

  DE ACELAȘI AUTOR,”UN POD PREA ÎNDEPĂRTAT”,…MAI APROAPE STAREA DE URGENTĂ!

       SANATATE!

Articolul precedentLiderul PSD Oradea susţine că Ilie Bolojan vrea să ajungă prim secretar
Articolul următorBucureștiul, între inerția stângii și dezghețarea conflictelor dreptei