Neobosiți postam pe rețelele de socializare cât de minunata este țara noastra,cât de mândri suntem ca un Rege sau realizatori de renume prezintă mirifica noastra țara.

              CONCOMITENT POSTAM CÂT DE DISTRUSĂ ESTE INFRASTRUCTURA,CE MIZERIE ESTE,CUM TRĂIM DE PE O ZI PE ALTA,CE CLASA POLITICA VÂNDUTĂ ȘI MIZERABILA AVEM!

              Clasa politica nu este câștigată la loto,este produsul societății și al alegerilor noastre.

                     Vorbind de mâine am sa fac referire la rezultatele de la nivel național al examenului de bacalaureat.

              DUPĂ 4 ANI DE SCOALA,80 000 DE ELEVI NU S-AU PREZENTAT LA EXAMEN,50 DE LICEE NU AU AVUT UN SINGUR PROMOVAT,UNELE DIN ELE DEȚIN ACEST”RECORD”DE 2-4 ANI DAR PROFESORII LOR VOR RESPECT ȘI SALARII MĂRITE!

             Evident vinovați sunt doar clasa politica și sistemul creat de aceasta,profesorii sau parintii ca și elevii sunt victime colaterale.

             IERI,LA PALATUL COTROCENI,PREȘEDINTELE IOHANNIS A SĂRBĂTORIT CU FAST SUCCESUL PROGRAMULUI”ROMÂNIA EDUCATA”,PRINTRE MULȚI PARTICIPANȚI AM REMARCAT “TOATĂ FLOAREA CEA VESTITA”A LIDERILOR SINDICALI DIN EDUCAȚIE MÂNDRI CA PARTICIPA LA UN EVENIMENT ISTORIC GIRAND CU SOLEMNITATE VIITORUL LUMINOS AL ȚĂRII!

          Nu omit meritul echipelor de olimpici internaționali,bravo lor,profesorilor și părinților ca au învins…sistemul.

            IN LUME SUNT FIRME SPECIALIZATE IN “BRAIN HUNTING”(vânători de creiere) CARE URMĂRESC ELEVII SUPER DOTAȚI ȘI VIN CU OFERTE GENEROASE DIN PARTEA UNOR UNIVERSITĂȚI DE PRESTIGIU,IN CONSECINȚĂ VOR PLECA IN STRĂINĂTATE!

               In politica constat ca PNL este profund ingrijorat ca CIOLACU și PSD ii domina și le fura din procente.

           UN FEL DE SEPUKU POLITIC PUBLIC DUPĂ CE AU DECLARAT CA ACTUALA CONDUCERE A PSD ESTE FORMATĂ DIN”ȘOFERII” PSDistilor DE ALTA DATA DAR CA SA NU-I JIGNIM PE SAMURAI,SA SPUNEM CA AU MANEVRAT GREȘIT…TESLA!

             Poate proaspătul demisionar de la șefia SRI sa revină in PNL și sa salveze ce se mai poate salva. Cred ca EDUART HELVIG analizează serios aceasta varianta.

           PARADOXAL,”PAS CU PAS”,MARCEL CIOLACU PARE CA ÎȘI IA IN SERIOS FUNCȚIA DE PRIM MINISTRU,IN TIMP CE NOI ADUȘI DE UNII INTR-U STARE ANORMALA CONSIDERAM NORMALITATEA JOC DE IMAGINE,POPULISM,CAMPANIE!

           Am militat Intotdeauna pentru libertatea fiecărui cetățean de a alege chiar dacă nu am fost de acord cu alegerea făcută.

         SE DOREȘTE DIN NOU SCHIMBAREA,MULȚI VAD IN AUR SAU CHIAR USR,”SALVATORII NAȚIEI”DE PARCA EI AR FI DE PE ALTA PLANETA NU PRODUSUL SOCIETĂȚII NOASTRE!

       CÂT TIMP MULȚI CRED IN EXTRATEREȘTII PARE LEGITIM!

                            SANATATE!

               

Articolul precedentPremierul despre SRI: prim-adjunctul preia comanda!
Articolul următorRomânia își face parc de energie eoliană off shore la Marea Neagră, a anunțat premierul din Germania