Nu am sa fac cronica filmului cu același titlu din anii ‘70 și nici nu comentez ce se întâmpla in Rusia,avem atât de mulți analisti cu tot atâtea ipoteze.

         Și totuși,legat de tentativa,de lovitura de stat din Rusia nu pot sa ma abțin.

      SE SPUNE CA IN 1968 IN PRAGA DUPĂ INVAZIA SOVIETICA IN CEHOSLOVACIA,DUPĂ CÂTEVA ZILE,PE BULEVARDE AU APĂRUT TANCURI CU STEAGURI AMERICANE.

      FIRESC,POPULAȚIA A ÎNCEPUT SA SCANDEZE CU ENTUZIASM “FREDOM”,S-A DESCHIS TURELA UNUI TANC ȘI A APĂRUT UN RUS CARE A SPUS:”KAKAIA FREEDOM?ETA CARNAVAL!”

           De fapt eu intenționez sa comentez succint cabinetul condus de prim ministrul Marcel CIOLACU.

          FAC ȘI EU SUPOZIȚII ȘI CRED CA AMÂNAREA ROTAȚIEI A AVUT MENIREA SA PREGĂTEASCĂ MINELE AMORSATE DUPĂ PRELUAREA POSTULUI DE PRIM MINISTRU DE CĂTRE PSD,GREVA DIN EDUCAȚIE,URMEAZĂ SĂNĂTATEA ȘI POLIȚIA CA LA JUDECĂTORI ESTE ALTCEVA!

           Spun asta pentru ca PSD era in coaliție și când era prim ministru Ciuca.

     ASTĂZI AVEM UN GUVERN PSD-PNL CU UN PRIM MINISTRU PSD,CIOLACU,NU AM DE GÂND SA-I FAC UN LAUDATIO,DIN CONTRA,ÎL CRITIC CA DIN DORINȚA DE A DEMONSTRA CA ESTE…ALTFEL,SE LUPTA PE MAI MULTE FRONTURI!

         Este sfătuit ca pe agenda populației pe primele locuri sunt pensiile speciale,prețurile alimentelor,aroganta multinaționalelor,pensiile și salariile.

             NIMIC INCORECT,INCORECT ESTE SA CREZI CA TOATE POT FI REZOLVATE SIMULTAN FĂRĂ UN SUPORT ECONOMIC SERIOS ȘI FĂRĂ ASUMAREA MAJORITĂȚII POPULAȚIEI!

          Habar nu am,poate CIOLACU chiar vrea sa facă mai mult,pentru unii nu are importantă,nu este al lor.

         Un prieten îmi spunea ca CIOLACU este înconjurat la PSD de oameni nepotriviți.

        PROBABIL ESTE UNUL DIN COMPROMISURILE FĂCUTE DE CIOLACU,SUNT UNII COLEGI NEPOTRIVIȚI DAR ACOLO LA EI ADUC VOTURI,DACĂ NU SE SUPĂRA PE LIDER!

           Cert este ca CIOLACU zgândăre nu un mușuroi ci mai multe,are ținta piept nr 4 pe el ca in armata și prea mulți lunetiști in jur.

             Vorba bancului:in iad cazanul cu smoala nu este păzit de draci dacă in cazan este un roman care ii trage pe ceilalți de picioare și încă un roman care ii lovește in cap cu polonicul pe cei care încearcă sa iasa.

                DE REGULA OAMENII POLITICI CARE VOR SA FACĂ TREABA SUNT”PREA MICI PENTRU UN RĂZBOI ATÂT DE MARE”ȘI DACĂ SE COMPLAC IN”SINGURATATEA ALERGATORULUI PIERD!

                                          SANATATE!

              

Articolul precedentClubuldepresa.ro. S-a constituit Grupul Avocaților – luptă continuă pentru apărarea libertății de exprimare
Articolul următorPiedone defilează spre Primăria Capitalei