Parca suntem toți in gondolele unei roti uriașe dintr-un parc de distracții și in funcție de poziția gondolei vedem altceva,avem alte perspective și ne rotim după un ciclu stabilit.

    DIN PACATE NU SUNTEM INTR-UN PARC DE DISTRACȚII,SUNTEM IN VIATA ADEVARATA IMPASIBILI LA REPETAREA ISTORIEI!

     Avem război in Europa,denumit generic OCCIDENT CONTRA RUSIA de către Putin.

     SUA OBIȘNUITA CU RĂZBOAIE AIUREA DAR NICIODATA PE TERITORIU PROPIU A GĂSIT DIN NOU OPORTUNITĂȚI!

  CHINA,cu răbdare orientala,a așteptat și a hotărât ca este timpul sa schimbe supremația SUA in stabilirea ordinii mondiale,profitând de precaritatea politicii lui Biden și a UE.

      PREȘEDINTELE CHINEI ÎL ARE APENDICE PE PUTIN ȘI NU NUMAI!

  MACRON și URSULA s-au prins și au plecat repede in China dovedind ce încredere au in perpetuarea administrației Biden,dorind sa fie și ei in cărți.

   POATE UNII CRED CA A FOST UN DEMERS PENTRU PACE IN UCRAINA,AIUREA,URSULA A DESCHIS PORȚILE BLOCATE ECONOMIC PENTRU CHINA IN UE,IAR MACRON A AVUT O OFERTA ATRACTIVA DE AVIOANE AIRBUS PENTRU CHINA!

  Sa nu uit,SUA pune pentru prima data sub acuzare un fost președinte,Trump,Nixon cu Watergate și CLINTON cu sperjur in fata justiției in cazul Monica Lewinschi au scăpat. DISPERARE MARE IN TABARA DEMOCRATA!

      Referitor la cazul Trump Versus actrița de filme porno,este un idiot și îmi amintesc de un banc vechi in care ursul câștigător la loto refuza oferta vulpitei:”LA BANII MEI ÎMI CUMPAR…UNA MULT MAI MARE!”

     CE TRAUME ALE COPILĂRIEI,CE AMBIȚII NUMINDU-TE SOROS POȚI AVEA ÎNCÂT SA CREZI CA POȚI SCHIMBA SOARTA POPOARELOR ȘI A LUMII?

     De sus,din gondola,România nu pare diferită.

    Suntem in pre campanie electorală,au revenit obiceiuri vechi,dosare,judecați televizate,sunt prezentați prezumtivi candidați in”Lumini și umbre”.

     SA FACĂ LOC CUI?

  Aud ca Grindeanu este tot mai des promovat pentru conducerea PSD și alegerile din 2024,chiar atât de săracă sa fie baza de selectie a promotorilor?

  ROTARIVA SE VA FACE CONFORM PROTOCOLULUI,GRINDEANU O SA GĂSEASCĂ LOC SUB SOARE,CIUCA AȘTEAPTĂ ORDINE,CIOLACU ESTE AMÂNAT DE LA CRUCIFICARE!

  In aceste condiții,dacă PSD nu are interes,ma întreb de unde atacul la Rareș Bogdan?

  ESTE IUBIT RAREȘ BOGDAN DE CEI CARE COMDUC DESTINUL PNL?

   Dan Diaconescu nu are probleme,doar…minore.

  PENSIILE SPECIALE O GLUMA,LEGILE JUSTIȚIEI LA FEL,SRI ÎȘI RECAPĂTĂ PUTEREA IN JUSTIȚIE,ZECILE DE MII DE REPREZENTANȚI AI SOCIETĂȚII CIVILE ALTA DATA PREZENȚI IN STRADA,ACUM NU SUNT DE FOLOS,PLANUL FUNCȚIONEAZĂ!

   Amețiți de roata care se învârtește,de evenimentele mondiale și naționale exacerbate de media,ma tem ca la sfârșitul anului 2024 vom avea o clasa politica conducătoare jalnica.

    PENTRU CA MERITAM!

      SANATATE

Articolul precedentTăieri majore de salarii și concedieri. Marius Budăi neagă scenariul: „Trebuie decizii clare în coaliție”
Articolul următorGabriela Firea: Prelungim termenul pentru depunerea proiectelor pentru centrele de zi, la cererea primarilor