Titlul întrebării,o expresie in latina care aparține poetului Plaut de acum 2000 de ani și se traduce așa:”OMUL ESTE LUP PENTRU OM!”

                Aceasta expresie mi-a confirmat ca de 2000 de ani natura umană nu s-a schimbat,a fost evul mediu cu inchiziția,sclavagismul tarziu,lagărele naziste cu Gestapo și SS,cu deținuții torționari.

             AM EVITAT SA COMENTEZ CAZUL NAȚIONAL CU”AZILELE GROAZEI”,O FAC PREA MULȚI DAR MI-AM AMINTIT”OMUL ESTE LUP PENTRU OM”!

          Dacă deținuții torționari din lagărele naziste au motivat acțiunile lor cu dorința de a-și salva viata,bestiile de azi care torturau batrani in azile ce motivatie au?

            DE ANI DE ZILE SUNTEM RECEPTORII UNUI DEMERS CONTINUU DE A NE URÎ,PE CEI CARE AU ALTE OPTIUNI POLITICE,PE CEI MAI SĂRACI,PE CEI MAI BOGAȚI,AVEM CA REZULTAT BESTII CARE ȘI-AU GĂSIT LOCUL,CEI CARE DORESC “SA MOARA CAPRA VECINULUI”SUNT MAJORITARI DAR MAI BLÂNZI !

              Evident ca asistam la o expresie a ipocriziei naționale,parca acum s-a descoperit,evident ca in unele cazuri au fost implicați și oameni politici,chiar nu știau?

                MINISTRUL BUDAI ȘI-A DAT DEMISIA,NICI”SFÂNTA GABRIELA” NU SE SIMTE BINE,ONOARE UN CUVÂNT NECUNOSCUT DE UNII,SLUJBAȘII AI STATULUI REȚINUȚI ȘI CERCETAȚI,DE TORȚIONARII DIN STENOGRAME NU AM AUZIT!

         USR a cerut vehement demisia miniștrilor PSD sperând ca CIOLACU și PSD vor face zid in jurul lor și se vor compromite,teapa.

              A urmat un hei rup național plin de zel,controale,evacuări de pacienți,duși in spitale și azile conforme,nu știe nimeni pentru cât timp.

               SE PEDEPSESC VINOVAȚII,NU REZOLVA UN SISTEM BOLNAV CĂPUȘAT DE ZECI DE INSTITUȚII,UNA RĂSPUNDE DE BUCĂTARII ȘI MÂNCARE,ALTA DE MUCEGAI ȘI CAPACELE DE WC,ALTA DE ÎNĂLȚIMEA BALUSTRADEI ȘI ȚARCUL DIN JURUL PISCINEI,DE CEI CARE VERIFICA SĂNĂTATEA PACIENȚILOR AM AUZIT MAI PUTIN SAU DELOC!

               Sunt mai multe,la nivel central și județean,toate dau avize,toate sunt pline de pile politice și intrebati,fiecare spune ca nu este de competenta sa.

               DACĂ ACEST SISTEM TICĂLOȘIT PLIN DE SINECURIȘTI NU ESTE SCHIMBAT DIN TEMELIE,UN SAPROFAG BUGETAR,NU SE REZOLVA NIMIC!

        Aud des la TV ,”TOȚI suntem vinovați,clasa politica,guvernul,Parlamentul,”un TOȚI incomplet.

                UN CUNOSCUT ANALIST POLITIC SPUNEA ACUM 2 ANI CA MARCEL CIOLACU SEAMANA CU UN”URS PANDA SIMPATIC ȘI LENT”!

              DACĂ CIOLACU CONTINUA PARCURSUL ÎNCEPUT,DUR,FERM,RAPID IN DECIZII,ÎNSEAMNĂ CA AVEM PRIM MINISTRU!

                                       SANATATE!

  

Articolul precedentCine va prelua Ministerul Muncii după demisia lui Marius Budăi – PSD a pregătit mișcarea de ultim moment
Articolul următorFirea pleacă, Ciolacu vrea mai multe demisii