DEALER:”cel care împarte cărțile”

      Jucatori de poker vor spune ca rezultatul,câștigul la joc,depind de strategia,abilitatea și de ce nu,norocul jucătorului.

               ȘI TOTUȘI CĂRȚILE SUNT ÎMPĂRȚITE DE DEALER!

      Da,acum cu”ROTATIVA” in România asistam la un joc de poker politic cu mize mari UNDE EU CRED CA PREȘEDINTELE IOHANNIS ESTE DEALER!

           La PSD,CIOLACU sper ca a înțeles ca funcția de Prim Ministru presupune multe responsabilități dacă nu vrei sa ramai un simplu tablou din galeria foștilor prim miniștri de la guvern.

           Se tot vorbește de prietenia dintre CIOLACU și GRINDEANU,dacă nu sunt alte interese chiar cred ca CIOLACU este prieten cu Grindeanu.

           CATEGORIC GRINDEANU NU ESTE PRIETENUL LUI CIOLACU,DACĂ ERA PRIETEN ADEVĂRAT NU-L LASA PE CIOLACU SA SE COMPROMITĂ POLITIC CU INSISTENTELE SALE DOAR CA SA RĂMÂNĂ EL MINISTRUL TRANSPORTURILOR!

           La PNL,constat ca vocali sunt foștii PDListi,liberalii vechi sau noi,așteaptă la Vila Florica a Bratienilor…cărți de la dealer.

            Nu sunt fan UDMR dar respect înverșunarea cu care nu accepta sa fie doar” manta de vreme rea”,capabili sa spună”pas” și sa plece de la masa.

         AUR este un partid mimetic cu o parte din dorințele poporului care creste mai ales când partidele mari încearcă sa-l minimalizeze.

        Au simpatizanți,este dreptul lor,probabil mulți nemulțumiți de alegerile anterioare,nu le poate lua nimeni libertatea unui nou…experiment eșuat.

            CA PREȘEDINTELE IOHANNIS ESTE DEALER O DOVEDEȘTE APELUL FĂCUT DE PROFESORI LA EL,EMPATIC LE-A DAT DREPTATE CU SALARIILE DAR A SUBLINIAT CA AU LEGĂTURA CU LEGEA SALARIZĂRII NU CU”ROMÂNIA EDUCATA”,GHINION!

         Ca intr-un banc,”GOGO PE FATA”.

              ȘI TOTUȘI,CUM BINE SPUNEA O PRIETENA,PROFESOR ESTE O OCUPAȚIE VOCAȚIONALĂ NU DOAR O SLUJBA!

            NU VA ÎNDEMN SA TRISATI,DOAMNE FEREȘTE DAR,NOI AVEM UN AS IN MÂNECA,ESTE BULETINUL DE VOT,GÂNDIȚI-VA BINE CUM ÎL FOLOSIȚI!

                                            SANATATE!

      

Articolul precedentMarcel Ciolacu, un premier ambițios și pregătit să discute cu profesorii
Articolul următorGușă: Gabriel Oprea se întoarce în politică, după achitările definitive din justiție. Cine se supără și cine tremură?!