După ce Ilie Bolojan a anunţat că nu mai candidează pentru un nou mandat de primar al municipiului Oradea şi că intră în cursă pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat că are apucături de prim secretar. 

“Candidatul Ilie Bolojan a confirmat astăzi, prin declaraţiile date presei centrale, că are apucături de mic jupân de provincie, care nu are nicio legătură cu democraţia şi care urmăreşte un singur ţel: puterea personală absolută. Vrea să rămână şef la Oradea printr-un interpus docil (n.r. – viceprimarul Florin Birta, care va candida la funcţia de primar), dar vrea să pună mâna şi pe puterea de la judeţ”, a transmis liderul PSD Bihor printr-un comunicat de presa citat de ebihoreanul.ro.

Unul dintre cei mai performanţi primari din România este acuzat că are nostalgii comuniste. 
“PNL şi Ilie Bolojan nu vor o conducere unitară a judeţului. De fapt, ei vor o conducere unică. Şi o gândire unică. Ca pe vremea comuniştilor! Ca un adevărat politruc, Ilie Bolojan vrea să fie prim-secretar al judeţului. Şi ca un adevărat lider comunist, el ar lăsa scaunul de primar moştenire partidului său unic. Desigur, spre binele orădenilor, care ar fi scutiţi de problema alegerilor”, a încheiat Mang, potrivit sursei citate.

Articolul precedentTeodor Meleşcanu îl susţine pe Ionel Arsene la preşedinţia CJ Neamţ
Articolul următorZIUA CEA MAI LUNGA?