Un cântec obsesiv din copilarie repetat pana când ne plictiseam.

              ACTUALA COALIȚIE PSD-PNL ÎMI ADUCE AMINTE DE ACEST CÂNTEC,DOAR CA EI AU RENUNȚAT LA UN ELEFANT,UDMR,SPERÂND SA NU SE RUPĂ PÂNZA DE PĂIANJEN!

           Și acum un an și astăzi am senzația ca s-a dorit altceva,poate haos,instabilitate,dacă va aduceți aminte ca o data pe săptămâna in media apărea anunțul:”SE RUPE COALIȚIA!”

              ÎNCĂ NU S-A RUPT,CINE ȘTIE POATE DE ACUM ÎNCOLO!

         Incerc sa-i acord credit premierului CIOLACU,are un guvern cam subțire,nu comentez mai mult,sunt destui analisti școliți care o fac.

           Constat ca studiile lui CIOLACU sunt o problema naționala,după ce s-a aflat ca totuși a făcut liceul,poate la seral,s-a descoperit ca tarziu a făcut facultatea la o universitate particulara.

             CU EXCEPȚIA MIILOR DE DOCTORI PLAGIATORI AM TOT RESPECTUL PENTRU ABSOLVENȚII PE BUNE A FACULTĂȚILOR,ORIUNDE ȘI ORICAND ȘI REFUZ SA CRED CA EXISTA O CASTA COMENTATOARE ȘI NEIMPLICATA CARE EMITE JUDECAȚI!

              Acasa nu ne prisoseau banii,fără sa-mi ceara nimeni,in liceu lucram in fiecare vacanța de vara la fiare,necalificat și cu banii câștigați cumpăram hainele dorite și”furam” și o luna de vacanța.

            AM VRUT SA TREC LA SERAL,S-A OPUS MAMA SPUNÂNDU-MI CA NE DESCURCAM CA PANA ATUNCI!

           Poate din acest motiv nu desconsider “Seraliștii”

      Revenind la caste,dacă nu absolvenți de seral și facultăți particulare,cine?

        Poate absolvenții facultăților de stat cu diplome și doctorate luate la”apelul de seara?”

            AM ȘI MOTIVE SA MA ÎNTREB,NU UIT CÂND UN PRIM MINISTRU,VICTOR PONTA ȘI O DOAMNA MINISTRU DE FINANȚE,ABSOLVENTA LA HARVARD,AU RĂMAS BOUCHE-BEE IN FATA LUI BASESCU CÂND AU FOST INTREBATI DE FORMAREA BUGETULUI,S-A AMUZAT ȘI EL ȘI NOI!

         Tot așa,Adrian Caciu,promitea sa fie un analist economic de excepție cu soluții,apoi a fost numit ministru de finanțe și a ajuns la concluzia ca practica ne omoară.

        Nu pot sa nu amintesc de PRINCIPIUL LUI PETER CARE SPUNE:”INTR-O IERARHIE FIECARE SALARIAT TINDE SA URCE PANA LA NIVELUL SAU DE INCOMPETENTA!”

            Valabil și la instituțiile statale.

       Poate o solutie ar fi sa apelam la niște profileri renumiți care sa facă profilul politicianului ideal pe un punctaj bine stabilit.

         CINE ȘTIE,POATE IDEALUL ESTE GEORGE SIMION,CEI NESELECTIONATI SA TREACĂ LA… LIPIT AFIȘE!

        Pentru anul electoral 2024 se ascut cutitele și la PSD și un pic mai repede la PNL.

     Se tot vorbește de ascensiunea lui Cătălin Predoiu in PNL,rămâne ministru de interne,pentru PNL in an electoral un ministru de interne este aur curat dacă rezista la manifestările “spontane” din toamna.

        Nu știu dacă debarcarea UDMR din coaliție a fost lăcomie de ministere sau calcul politic.

       POVESTEA CA UDMR INTRA IN BLOCUL OPOZIȚIEI RĂMÂNE O POVESTE,CERT ESTE CA LA TERMINAREA ALEGERILOR DIN 2024 UDMR O SA-ȘI VÂNDĂ SCUMP CELE 5-6 PROCENTE!

      UDMR face alianțe doar cu cei care au guvernarea așa ca rămânem cu doar doi elefanți.

              VORBA LUI CREANGA,”NU ȘTIU ALTII CUM SUNT”DAR EU AM FOST CUPRINS DE O STARE DE LEHAMITE ȘI ÎMI ESTE TEAMA SA NU SE TRANSFORME INTR-O STARE DE LEHAMITE GENERALĂ!

                                       SANATATE!

       

Articolul precedentPremierul Ciolacu se întâlnește cu șeful BNR. Se caută soluții pentru a acoperi gaura URIAȘĂ la bugetul de stat
Articolul următorPremierul Marcel Ciolacu și-a numit echipa de consilieri