Centrele de carantinare din București, puse la dispoziția celor care sunt infectați cu Coronavirus, sunt aproape pline. Ca urmare, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a lansat un apel public către proprietarii de hoteluri ca să pună la dispoziția administrației locurile libere. El a spus că a constatat reticență din partea deținătorilor de hoteluri pentru a găzdui persoane aflate în carantină, deoarece o parte din cei care au stat acolo au devastat camerele.

Bădulescu a avertizat că, dacă proprietarii de hoteluri nu vor pune noi locuri la dispoziție, se va trece la rechiziționarea locurilor de cazare. ”Probabil că următoarea etapă va fi trecerea la rechiziţie. Instituţia rechiziţiei este luarea din posesia proprietarului, cu sau fără voia acestuia, a unei proprietăţi, serviciu sau orice fel de activitate necesară obiectului stării de urgenţă. Dacă hotelierii nu vor înţelege să pună la dispoziţie hotelurile mari din Bucureşti, atunci vom apela la ordinul dat şi vom trece la rechiziţie”, a declarat viceprimarul.

Articolul precedentBogdan Trif: SOLUȚIILE PSD pentru gestionarea crizei au fost VOTATE în Parlament! PNL a votat din nou ÎMPOTRIVĂ!
Articolul următorVești bune pentru medici! Echipamentele vin în cantități uriașe în România!