Nori negrii și aterizare forțată pe burtă! Sunt previziunile sumbre pentru PNL ale invitatului al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus. Miron Mitrea nu exclude posibilitatea ca PNL sa nu treacă pragul electoral în 2024. Dar se întrevede și o posibilă soluție de salvare. “Ben Oni Ardelean este un om politic cu influență mare cu conexiuni foarte serioase la Washington, cu o religie foarte influență în lumea financiară și politică”, i-a explicat Miron Mitrea moderatoarei Realitatea Plus, Nicoleta Cone. Consultantul politic nu a făcut speculații pe tema platformei “Mișcarea Speranței” lansate de deputat, dar a opinat că este un semnal care-l implică și pe președintele Klaus Iohannis și a vorbit de implicarea acestuia. “Ar putea pregăti soluția de salvare” a PNL, a arătat Miron Mitrea și a apreciat că Nicole Ciucă este un militar cu imagine pozitivă, dar lipsit de orice talent politic, în vreme ce puținii săi contestatari din PNL au drept singura idee lupta cu social-democrații.
Consultantul politic a făcut și o radiografie generala și a remarcat că, indiferent ce face, George Simion rămâne constant, chiar și după incidentul violului de la școală de vară a AUR, situație în care s-a comportat mai rău decât lamentabil. Explicația este interesul multora de a-l avea contra-candidat în alegerile prezidențiale, lipsit de prestanță după cum timpul o dovedește.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCULISELE PUTERII | Miron Mitrea: „PSD, chiar dacă e aliat cu PNL, la alegeri sunt în concurență, se bat pentru voturi”
Articolul următorAjutor financiar de la stat pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei! Iată câți bani vor primi aceștia. Marcel Ciolacu a făcut anunțul