Cea mai tulburătoare problemă de la începutul acestei pandemii a fost cea a echipamentului de protecție destinat medicilor, care lipsea cu desăvârșire. Unifarm a reușit însă să gestioneze situația și să aducă valuri de măști, combinezoane și alte consumabile atât de necesare în aceste momente. La noapte, un nou transport va sosi în țară.

Luni la prânz, un avion a fost încărcat din China cu 200.000 de combinezoane, 20.000 de viziere, 923.000 de cutii cu mânuși de latex și 114.000 de cutii de mânuși de vinyl, iar destinația lui este România.

Avionul va ajunge la noaptea în țară, iar Unifarm spune că astfel de transporturi vor mai urma. 

Până în prezent, directorul Adrian Ionel a reușit să aducă sute de tone de materiale necesare în lupta cu pandemia de coronavirus și a asigurat, prin uniunea pe care Unifarm a realizat-o cu mai multe entități naționale și internaționale, o aprovizionare constantă a consumabilelor care îi ajută pe medici să nu contacteze boala.

Aceste mijloace de protecție au fost distribuite în toata țara, iar cele care vor ajunge în această noapte vor fi trimise imediat spre punctele roșii.

Articolul precedentViceprimarul Bădulescu anunță că s-a găsit soluția pentru carantinați: vor fi rechiziționate hotelurile!
Articolul următorMarcel Ciolacu acuză PNL că nu-i pasă nici de români, nici de situația economică a țării