La Crevedia s-a acționat corespunzător, la Constanța Guvernul o bâlbâie! Este semnalul de avertisment tras de consultantul politic, Miron Mitrea, potrivit căruia trăim momente de maximă încordare și emoții colective intense. Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii a atras atenția că orice intervenție a pompierilor implică riscuri și a apreciat că ultimul cuvânt îl va avea Parchetul Militar, dar este de aplaudat acțiunea în sine. Dincolo de curajul și spiritul de sacrificiu al pompierilor trebuie remarcată impotența Ministerului Sănătății de a avea și România locuri pentru marii arși în spitale după 8 ani de la Colectiv. 

În alta ordine de idei, “la Constanța, au bâlbâit-o de au rupt-o și o bâlbâie în continuare. Cătălin Predoiu (ministrul de Interne-n. n.) nu a fost niciodată un politician talentat”, a atras atenția Mitrea și a explicat că un politician trebuie să ia măsuri nu să facă anchete când lucrurile sunt evidente. “La Constanța, în cazul dublei crime comise de Vlad Pascu, e o greșeală pe tot lanțul de comandă. Premierul trebuie să se ducă la Constanța să vadă ce se întâmplă!”, a declarat Miron Mitrea la Realitatea Plus. Consultantul politic este de părere că statul a scăpat situația consumului de droguri de sub control și este nevoie de o abordare strategică. El s-a pronunțat pentru o majorare semnificativa a pedepselor pentru consumul droguri care să descurajeze astfel de comportamente, periculoase și pentru cei din jur, nu doar pentru consumatori. Consultantul politic crede că societatea românească a ajuns la o răscruce și premierul, Marcel Ciolacu, este obligat să vină cu o legislație și pârghii clare pentru combaterea traficului de droguri într un timp foarte scurt.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMitrea: premierul ori ne salvează și devine erou, ori își încheie cariera politică!
Articolul următorKlaus Iohannis, după vizita la Floreasca: “E inacceptabil să dăm din umeri și să mergem mai departe. Nu acuz pe nimeni ACUM, dar aștept explicații”