Nu se știe cât de bine este că se neliniștește PSD de dispariția DNA.  Cert este doar că USRPLUS s-a împăcat cu penali în funcții publice. Cel puțin până la condamnarea definitivă. Așa explica deputatul USRPLUS, Cristian Seidler, pe un ton răstit, pe canalele de televiziune. . Desigur că penalii de care vorbește acum Seidler nu sunt penalii din discursul prezidențial din mandatul anterior, ajuns în atenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. Sub imperiul pasiunii de a face și preface, Klaus Iohannis nu avea răbdare cu corupții roșii spre a aștepta condamnările definitive, cum face acum partidul așezat, moderat și echilibrat USRPLUS. Acum, cei din USRPLUS au descoperit prezumția de nevinovăție și au punctaj ca din această perspectivă să îl apere pe liderul lor din PNL, Florin Cîțu. Prins cu resursele publice în dinți în timpul incleștării cu Ludovic Orban, premierul descoperă acum ce înseamnă să stai la mâna a două angajate la stat, cum i s a întâmplat și lui Liviu Dragnea. Curios este doar că inchizitorii din stradă ai lui Liviu Dragnea sunt acum avocații apărării. 
Deputatul USRPLUS, Cristian Seidler, își pune la bătaie tot bagajul intelectual pentru a face justiție și a-și apăra premierul. Premier care neagă abaterile, dar pus în fata autenticității documentului privind strategia sa de comunicare, nu are niciun vinovat și nu demite pe nimeni pentru încălcarea legii. Ceea ce ridică noi suspiciuni că nu prin demitere trebuie să plătească cei care angajau Guvernul în lupta internă de partid, ci prin demisie.
Memoria socială e deturnată permanent de evenimentele în desfășurare. Și USRPLUS niciodată, dar niciodată, nu a luptat împotriva penalilor până la hotărârea definitivă a instanțelor de judecată. Sâ-l credem pe Cristian Seidler! Chiar dacă, din nou, USRPLUS este tot în contratimp cu șeful statului. A apărut un clivaj adânc pe autostrăzile lui Drulă în privința articolului posesiv: Planul de Reconstrucție al României. Așa scrie Iulian Bulai pe pagina personală de socializare. Iată cum, diversionist, Președintele Comisiei de cultura din Camera Deputaților sabotează Proiectul prezidențial “România educată”! O nouă tensiune în administrația țării noastre! Cine poate să o rezolve?

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu prevede mărirea taxelor și revenirea FMI
Articolul următorEurodeputatii PSD cer demisia premierului, Florin Cîțu,