După ce candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a avut o conferință de presă în aer liber, în sectorul 5, bruiată de maşinile de curăţenie ale unei firme de salubritate, primarul Robert Negoiţă l-a invitat în sectorul 3. 

“L-am invitat, în această seară, la #DezbatemIn3, pe Nicușor Dan să își susțină conferințele de presă, fără probleme, în Sectorul 3. Noi, cei de aici, am fost și suntem adepții respectului reciproc, al decenței și, desigur, al comunicării constructive. #EchipaPS3 #Comunitate #DezbatemIn3 #S3CeiMaiBuni”, scrie Robert Negoiţă pe Facebook, alături de o înregistrare video, prin care îi lansează invitaţia lui Nicuşor Dan, alături de promisiunea că nu va avea parte de aceleaşi probleme şi în Sectorul 3. 

La o altă ieşire publică, în Prelungirea Ghencea, organizată tot de Nicuşor Dan, viceprimarul Aurelian Bădulescu i-a adus candidatului PNL un dulap, atunci când a încercat să prezinte bilanţul mandatului Gabrielei Firea. Ulterior, turbulentul a fost trimis în concediu. 

Articolul precedentSe ascute lupta pentru preşedinţia PSD!
Articolul următorRomaşcanu, hărţuit de Marian “Ceauşescu” cu întrebări despre pensiile veteranilor