Marcel Ciolacu este ferm. PSD va avea premierul din mai 2023 sau vor fi alegeri anticipate. Președintele PSD a declarat marți, la Palatul Parlamentului, că rotația premierilor este cuprinsă în Protocolul Coaliției și PSD va da “categoric” următorul premier. Marcel Ciolacu a declarat că este “o onoare” să fii prim-ministru și dacă el va avea aceasta onoare ține exclusiv de votul colegilor săi din PSD.
„În primul rând, e o onoare să fii prim-ministru, nu e pe dorințe, nu e pe dorite. Dorința mea ține de votul colegilor mei. Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să-i reprezint ca și prim-ministru, eu am să fiu”, a arătat șeful PSD.
Marcel Ciolacu a aruncat în derizoriu declarațiile președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, pe care le- a asemănat  cu știrile pe care se trezește unul, din concediu, de la mare, să le dea la televizor. Marcel Ciolacu nu a pomenit numele lui Alexandru Muraru, dar precizările făcute de Marcel Ciolacu sunt ferme și invocă protocolul de colaborare semnat de PSD, PNL și UDMR.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMircea Geoană, între lesă și bărbăția politică
Articolul următorMarcel Ciolacu: Remanierea o face premierul. Ministrul Energiei, serie de tâmpenii!