Premiera în politică românească. Un partid își propune sa câștige mai puțin în alegeri decât are la aceasta ora în sondaje.
10% este obiectivul lui Victor Ponta în alegeri, după ce unele case de sondare prietenoase l au creditat și cu 11 procente. Un institut prieten cu nasul care, și el, este cuprins de febra politica. Altul, interesat sa ducă electoratul către neomarxistii de la USR Plus, mai abil din punct de vedere strategic, îl umfla pe Ponta ca să spargă nucleul dur de susținere al PSD. Problema este ca domnul Ponta s a încurcat aseară târziu în declarații și a anunțat ca și propune… sa scadă! Dacă sondajele sunt adevărate.
Ceea ce a neglijat Victor Ponta este ca cei care l au urmat la Pro România își joaca soarta politica, nu se joaca cu soarta politica a formațiunii.
Pentru ca Victor Ponta mănâncă doar caviar, ba de la Daciana, ba de la tata socru’, nu știe ce înseamnă grija zilei de mâine și face și desface planuri politice . Acum, joaca soarta Pro România doar în funcție de interesul personal, la fel cum a făcut și cu PSD.
10%, domnule Ponta, înseamnă că mai mult decât balama la ușa nu puteți fi! Și cum spunea un social democrat foarte inspirat: Ce faci cu balamaua dacă nu ai ușa? Poate găsești ușa unei ieșiri onorabile!!!

Articolul precedentCiolacu contrazice estimările guvernamentale: Guvernarea PNL produce 600 de mii de șomeri
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 15. De aia n-are ursul coadă, nu încape în selfie