În condiţiile în care în Programul de Relansare Economică a României, prezentat de guvernul Orban, apărea o scădere de 100.000 de salariaţi în lunile de pandemie, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, vorbeşte despre 600.000.

“Guvernarea PNL produce 600 de mii de șomeri. În câteva luni, liberalii distrug tot ce se câștigase în 3 ani cu PSD.

Statistica oficială ne anunță că peste 628.000 de contracte de muncă au încetat definitiv în trei luni de pandemie (16 martie – 17 iunie). Iată factura incompetenței echipei Iohannis-Orban în a sprijini eficient economia.

Practic, în 7 luni de mandat, PNL a reușit să spulbere tot ce câștigase România în 3 ani de guvernare PSD, când șomajul ajunsese la un minim istoric. Liberalii aruncă astfel țara înapoi în guvernarea Boc-Băsescu, în 2011. Doar în acel coșmar economico-social am mai avut un asemenea șomaj de 5,2%. 

Guvernarea PNL nu reușește nici măcar să mențină numărul actual al angajaților din economie, în schimb, liberalii au putut să-și angajeze aproape 15.000 de pile la stat! De fapt, singura strategie anti-șomaj care funcționează în România de azi este să ai carnet de partid cu sigla PNL.

Când oamenii rămân pe drumuri îți trebuie mult cinism și tupeu să vorbești despre investiții faraonice în două cincinale.
Liberalii insistă cu această farsă elogiată de un ministru drept “planul Marshall al PNL pentru România”. Singurul răspuns care se potrivește la asta este unul apăsat: Marș cu hoția!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de socializare. 

Articolul precedentGabriela Firea – prima opţiune a ALDE pentru Bucureşti, declară Tăriceanu
Articolul următorPonta vrea sa piardă ce are în sondaje!