Marcel Ciolacu s-a saturat de dezordinea din PNL. Președintele PSD a răbufnit luni dimineața, după ce consultările cu liberalii pe tema modificării Codului Fiscal au luat turnura unor confruntări acide. “M-am săturat ca la fiecare discuție așezată să apară tot felul de tiriplici care vin și-și dau cu părerea după ce au distrus România și să spună ce se întâmplă și cum creionează ei viitorul luminos și cât de bună este cota unică, care nu mai există în România, e o mutație cu excepții” afirmă, nervos, Marcel Ciolacu. 
Președintele PSD este revoltat că discuțiile la Codul Fiscal bat pasul pe loc. Sunt excepții de 64 de miliarde de lei, iar PNL vine constant cu placa avantajelor cotei unice care de fapt nu mai există. Despre aceste avantaje a vorbit apăsat  și premierul, Nicolae Ciucă, chiar dacă liderul social democrat reclamă atitudinea guvernanților care ieri au băgat țara în gard și astăzi țin lecții obraznice despre viitor. Fostul premier, Florin Cîțu, dar și ministrul Energiei, Virgil Popescu, se înscriu în această categorie. Sutele de milioane de euro plătite de Guvernul Orban unor oameni de afaceri, împrumuturile de 200 de miliarde de lei făcute de Florin Cîțu, achiziția de vaccinuri de 1 miliard de euro, suficiente românilor pentru mai multe vieți, făcute de același premier, liberalizarea haotică a pieței energiei de către Virgil Popescu, au fost amintite de președintele PSD.  Cel mai iritant subiect sunt pensiile speciale cu eliminarea cărora Rareș Bogdan și-a făcut întrarea în politică, PNL a condus două guverne fără să le clintească, iar rateurii de ieri fac exerciții demagogice și contorsiuni mediatice acum cu PSD. 
Că îi place sau nu lui Marcel Ciolacu, haosul din PNL care l-a exasperat este chiar în curtea premierului, Nicolae Ciucă, sub conducerea căruia în PNL fiecare vorbește pe limba lui. Ce disciplină cazonă? E disciplină ioc! Iar declarația de presă fermă împotriva impozitului progresiv a aceluiași Nicolae Ciucă arata că nu e o scăpare sau o neputință a PNL, ci un joc dublu deliberat în dauna PSD. Marcel Ciolacu se face că nu vede, dar știe foarte bine cum se sapă demagogic la credibilitatea partidului său. Ce face președintele PSD? Doar țipă la fel de demagogic? Ar fi o greșeală a PNL să mizeze pe o astfel de variantă!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu: „Prețul carburanților trebuie PLAFONAT! Nu se poate să lăsăm specula la liber”
Articolul următorAdrian Chesnoiu a notificat Comisia Europeană și a obținut dreptul de a acorda jumătate de milliard de Euro pentru împădurire