Gabriela Firea încearcă din răsputeri să-l miște pe Primarul Capitalei, Nicușor Dan, sâ facă ceva în fața perspectivei bucureștenilor de a face țurțuri în propriile apartamente la iarnă. Pentru a doua zi consecutiv, prim-vicepreședintele PSD trage un semnal de alarmă și susține  că renunțarea la subvenția pe gigacalorie va însemna scumpiri cu 500% la căldură și apă caldă.
În zi de Sfântă sărbătoare creștină,  de Nașterea Fecioarei Maria, prim – vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, le-a urat românilor și, în special, bucureștenilor să-i ajute Dumnezeu în iarna care vine. 1milion și jumătate de bucureșteni vor rămâne captivi în propriile apartamente urmare a retragerii subvenției la gigacalorie anunțată de premierul, Florin Cîțu, în plină explozie a preturilor la gaze și energie electrică.
Gabriela Firea amintește că Nicușor Dan a ajuns primar susținut fiind de Ludovic Orban și Dan Barna, iar acum “tace, doarme și visează”. Fostul edil îl consiliază și ii arată că ar trebui să anunțe că va acoperi diferența de cost pentru a-i susține pe bucureșteni în fața unor facturi imposibil de achitat.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPreședintele PSD ii sugerează președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, să – si dea demisia
Articolul următorPSD,, în căutarea majorității parlamentare