Parlamentarii PSD au votat ridicarea imunității parlamentare a lui Adrian Chesnoiu. Președintele partidului, Marcel Ciolacu, s-a apărat spunând că fostul ministru al agriculturii a cerut asta, pentru a-și putea proba nevinovăția.

În apărare, fostul ministru cercetat de DNA a subliniat că nu a comis nicio infracţiune de corupţie şi că este nevinovat. „Nu am comis nicio infracţiune de corupţie şi nicio altă faptă de natură penală. Sunt nevinovat şi asta voi dovedi la final şi la eliminarea suspiciunilor asupra mea. Rămân acelaşi susţinător al fermierilor români, al agriculturii româneşti, pentru că ne aşteaptă o perioada dificilă şi avem nevoie de solidaritate”, a punctat social-democratul, care şi-a încheiat discursul în aplauzele colegilor de partid.
Fostul secretar general al PSD are altă părere.

“O lașitate, o frică și o lipsă de scrupule mai mare decât cea din PSD-ul condus de Ciolacu, nu o să mai vedeți nicăieri in lume! Să-ți arunci la gunoi propriul ministru, la prima hop din viața lui, la prima mizerie a sistemului, asta înseamnă securismul maxim! Iar votul dat de parlamentarii PSD pentru “sinuciderea” in direct a colegului lor, parlamentar și Ministru al Agriculturii, arată ce legumă sinistră a ajuns fostul partid a lui Liviu Dragnea și al meu! Cât servilism, ce sclavie, ce oroare! Ce exemplu îngrozitor pentru membrii și electoratul PSD!

#AliantaPentruPatrie, prin vocea și votul din plen a deputatului Francisc Tobă, s-a opus acestei execuții! La vedere, public! Vreau să-l felicit pe colegul nostru pentru votul “contra” dat împotriva acestei ticălosii și pentru lecția de demnitate oferită in Parlament!” – a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentCozmin Gușă: NATO descoperă #RomâniaReală
Articolul următorO lungă vară fierbinte, cu decontul la PSD