Se strânge latul, domnule Orban, și nici nu va dați seama cât de singur sunteți! Este avertismentul lui Marcel Ciolacu către premier de la tribuna Parlamentului. Președintele PSD a lansat acuzații în rafala la audierea primului ministru în plenul Camerei Deputatilor pe tema posibilei implicări în afacerea Unifarm.  Ludovic Orban a fost invitat la Ora premierului, la inițiativa grupului parlamentar al PSD. “Guvernați, nu mai furați! Nu ați făcut decât sa va îndestulati clientela politica. Pentru dumneavoastră nu exista reguli și lege. Alimentati doar interesele marelui stomac liberal. Smecherii PNL s au îmbogățit pentru 3 generații în disprețul legii și al bunului simț. Președintele Camerei Deputatilor a susținut de la tribuna  parlamentara ca 90% din măștile întrare în țară au fost evaluate ca neconforme de către Protecția Consumatorului, iar administratora mituitoare a directorului Unifarm este o cunoștință a premierului care l urmează ca o nălucă pe traseul politic.
Nu s a aflat nimic, nu s a limpezit nimic. Doar Victor Ponta nu s a mai sfiit sa și etaleze potențialul informativ: “Rugați va sa nu apară telefoanele cu convorbirile cu directorul Unifarm!” i a spus deputatul Victor Ponta de la tribuna Camerei Deputatilor primului ministru al României. Fără frica, fără jena, reformatorul Ponta susține implicit ca are acces la telefoanele premierului. Nu și mai  ascunde relațiile neprincipiale. Nu mai face niciun efort sa păstreze aparentele de onorabilitate. Iar, ce este cel mai grav, nimeni nu reacționează, nimeni nu amendează derapajul. Trăim în tara în care nimeni nu s a revoltat în fața vulnerabilizarii, nu a lui Ludovic Orban, ci a primului ministru al României. 
Joaca Pro România și președintele său la cacealma sau am ajuns acolo unde o relație între politic și divizia de ascultare a telefoanelor nu mai scandalizează pe nimeni? 
Discursul lui Marcel Ciolacu a fost aplaudat la scena deschisa pe rețelele sociale de activul PSD. Nucleului dur i s a dat satisfacție când lui Orban i s a plătit cu moneda cu care a tratat PSD. Dar corupția a ajuns din nou subiect de dezbatere în Parlament în loc sa fie spre emanciparea noastră nationala rezervata exclusiv sălilor de judecata. 
Obiectivele politice sunt stabilite democratic, dar strategia și tacticile cer specializare și profesionalism. Când se încurcă rolurile, PSD risca sa rămână doar cu spectaculoasa schema de deschidere pentru lovitura finala rezervata rezervistilor.

Articolul precedentEugen Teodorovici cere Congres PSD #imediat
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 17. Carantina, bat-o vina!