Atacul în haită al reprezentanților USR-PLUS asupra conducerii TVR arată dorința alianței de a pune mâna pe conducerea instituției cu un buget anual de peste 200 de milioane de euro.

”Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările piţifelnicilor freamătă deja!” a spus maestrul Ion Cristoiu despre scandalul artificial creat de liderii acestei formațiuni după noaptea de Revelion cu ”Vacanța Mare”, care a luat în bășcălie campania anti-COVID.

Nu de promovarea vaccinului sau de purtarea măștilor în public are grijă Iulian Bulai ci de cum să impună o serie de flămânzi în conducerea instituției din Dorobanți.

Mugur Mihăescu și Dan Bittman nu corespund corectitudinii politice, ideologie din spatele USR + și atunci vom vedea fețe noi la revelionul viitor.

Doar nu degeaba au luptat Tudor Chirilă și Marius Manole. Poate și alți inflensări vor primi sinecuri, că deh, ”ajungem la putere și răsplătim vocile care ne-au susținut lupta”.

Există o grămadă de acoperiți ai unităților fără cașcaval. Să nu pape și gura lor ceva?

În plus, spațiile virtuale sunt prea mici pentru ambițiile mari ale alianței progresiste. Și așa deja au luat în vizor conducerea TVR. Vom vedea schimbări majore de programe. Nu în sensul emisiunilor, ci al propagandei.

Astăzi, parlamentarii useriști vor să cenzureze umorul. Vă dați seama ce va urma?

USR-PLUS va fi mereu în pole-position pentru imagine. Va relua temele sale vechi, cu anticorupția, cu obositoarele idei ”fără penali,” cu noua clasă politică de tip Chiricău sau Clotilde.

Partidul lui Dan Barna și a lui Dacian Cioloș pare preocupat mai mult de alegerile din 2024 decât de administrarea țării. Pofta nepoftițiolor la masa puterii e imensă. Nu-i interesează pe bravii emuli ai globalismului cu fundiță tricoloră doar fripturile de opt lei de la cantina TVR. Să fim serioși.

Statul paralel din spatele partidului are nevoie de voci pentru lupta pe care o va da cu oamenii din jurul lui Ludovic Orban, ultimul mohican al liberalismului post-decembrist.

Turnătorul de profesie Emanoil Ungureanu s-a antepronunțat deja că urmează noi dosare penale, orchestrate de DNA, contra unor foști miniștri liberali. De unde știe deputatul userist ce fac procurorii? Nu e un război nedeclarat pentru preluarea unei hălci și mai mari din putere?

Ambiția pițifelnicilor e imensă. Oameni, fără nicio apăsare privind soarta românilor, sunt disperați să îngenuncheze toți adversarii.

Odată cucerită conducerea TVR, instituția va fi folosită ca un adevărat buzdugan.

Nu cred că oamenii din jurul lui Klaus Iohannis nu înțeleg pericolul cedării TVR ultrașilor din USR-PLUS. Ce mai jihad ar stârni talibanii ordinului #rezist…

Marius Ghilezan

Articolul precedentRealitatea din PSD, invitat RADU OPREA
Articolul următorVIDEO Stare de asediu la Washington, susținători ai lui Trump au pătruns în Congres, pentru a bloca validarea victoriei lui Biden