Nu cred ca războiul din UCRAINA vine de la Dumnezeu,precum”pâinea noastra cea de toate zilele”din Tatăl nostru.
ESTE RĂZBOIUL UNUI DEMENT LĂSAT SA ZBURDE DIN CĂMAȘA DE FORȚA DE CĂTRE PUTERILE OCCIDENTALE!
Dacă cineva îndrăznește sa nu-l acuze doar pe Putin este declarat pro rus,circula liste și la noi.
ĂSTORA,CINEVA LE-A SPUS,CA DOAR NU AU CITIT,DE SENATORUL AMERICAN McCARTHY CARE IN ANII ‘50 FĂCEA LISTE ȘI CA LA NOI,L-AU PLAGIAT!
Nimeni nu mai are nici o îndoiala ca Putin este principalul vinovat,așa ca nu-mi explic de ce mari agenții de presa se pretează la dezinformări,fake NEWS,fotografii din alte conflicte,filme din jocuri video,imagini repetate cu obstinație.
DE CE TOATE ACESTEA,NU ÎL URAM SUFICIENT PE PUTIN SAU ÎNDRĂZNIM SA-I CONSIDERAM ȘI PE ALTII VINOVAȚI?
Va recomand un film american din 1997,Wag the Dog(Inscenarea) in care niște meseriași in dezinformare,De NIRO și Dustin Hoffman îngroapă un sex gate de la Casa Alba cu un război inventat in media in Albania.DOAR UN FILM!
Azi la tv apar analisti,psihologi care ne luminează,MA ÎNTREB UNDE AU FOST PROFILERII SERVICIILOR SECRETE ALE MARILOR PUTERI CARE TREBUIAU SA AVERTIZEZE LIDERII ACESTOR TARI IN CEEA CE ÎL PRIVEȘTE PE PUTIN,MAI ALES DUPĂ ANEXAREA CRIMEII?
Ai noștri sunt mai profesionisti,la un post tv unul spunea ca familia lui Putin a fost dusa intr-un buncăr subteran,deci sigur,Putin declanșează războiul nuclear!!!
Umbrit de războiul din UCRAINA și la noi este război.
ACUM 8 ZILE,COINCIDENTA,AM PRIMIT,NU DOAR EU,DE LA FURNIZORUL DE GAZE O”RACHETA BALISTICA”CARE M-A ANUNȚAT CA AM PRIMIT COMPENSAȚII NEMERITATE,DECI PLĂTESC 2000RON!
IERI,FURNIZORUL DE ELECTRICITATE,A TRIMIS ȘI EL O”RACHETA BALISTICA”SPUNÂNDU-MI CA ANALIZEAZĂ COMPENSAȚIILE ȘI ÎNTÂRZIE CU FACTURA!
Totul mai scump de 4-5 ori deși iarna a fost mai blândă.
Parca vad furnizorii de energie acuzați și amendați ca au greșit facturile cum rad in barba și spun:”luați de aici!”
N-am mari speranțe,sunt ghinionist declarat de președinte.
Revin la televiziuni și imagini,poate arătați și cozile de la caserii o bătrânica cu mâinile muncite,plângea ca din pensia de 1200ron nu poate sa plătească 1800ron gazele la o căsuța cu trei camere.
A ÎNDRĂZNIT SA CONSUME MAI MULT,S-A DESTRĂBĂLAT IN CALDURA JACUZI ȘI SAUNA,CA NU ARE PISCINA ACOPERITĂ CA IOHANNIS!
Apropo,cât o fi venit factura la reședința președintelui?
STIMAȚI GUVERNANȚI,DOMNULE PREȘEDINTE,RABDAM ȘI PLĂTIM,UN SACRIFICIU PENTRU 2,5DIN PIB PENTRU APĂRARE,CHIAR DACĂ SUNTEM NEVOIȚI SA RENUNȚAM LA GOLF ȘI PROMITEM CA NU VOM UITA CA VOI NE-AȚI UITAT!
SANATATE!

Articolul precedentPSD sau ce poți construi în vreme de război
Articolul următorTransnistria își cere INDEPENDENȚA față de Republica Moldova. Ce a determinat REACȚIA Tiraspolului