PSD vrea sa l audieze în Parlament pe premierul Ludovic Orban în afacerea Unifarm. “Acuzațiile sunt grave și îl vizează personal”, a declarat în conferința de presă a partidului senatorul Stefan Radu Oprea. Parlamentarul social democrat susține ca între administratorul firmei și premier exista relații personale, în mai multe momente ale activității politice și Ludovic Orban este obligat sa vina cu explicații, inclusiv în ceea ce privește împotrivirea la rezilierea contractelor atunci când s a văzut ca produsele furnizate nu îndeplineau condițiile tehnice. 
PSD îl interogheaza și pe președintele Klaus Iohannis dacă a fost informat de structurile specializate sau daca a solicitat informații în legătură cu ce se întâmplă la Unifarm. Dacă răspunsul este negativ avem de a face cu o vulnerabilitate grava a statului roman, dacă președintele a știut, dar nu a făcut nimic avem de a face cu o tăcere complice a lui Klaus Iohannis. “Inseamnă că a girat”, a fost mențiunea senatorului PSD, care a explicat ca este “Guvernul lui Klaus Iohannis, cu ședințe conduse de Klaus Iohannis, cu vizite la partid” etc
Ștefan Radu Oprea a adăugat ca neprezentarea lui Ludovic Orban în fața Parlamentului, “ar fi o sfidare jignitoare la adresa poporului roman”.

Articolul precedentExerciții de bărbăție social democrata
Articolul următorPSD susține industria auto