Cine va fi viitorul premier? Este singura întrebare la care PSD amână răspunsul și spune doar laconic: “Nu este acum membru de partid”. Imediat după depunerea moțiunii de cenzură, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a dat asigurări că PSD are toate soluțiile și demersul său are în spate un milion de semnături. “Un guvern care  și fură propriul popor trebuie să plece! Un guvern care împinge România spre dezastru economic trebuie să plece! Un guvern care fraternizează cu interlopii, dar ii cocosează cu amenzi pe români trebuie să plece! Un guvern care nu respectă legile în vigoare și nu crește salariile, alocațiile și pensiile trebuie să plece! ” a acuzat Marcel Ciolacu și a adăugat ca votul la moțiune dorește sa fie” cât mai repede”. În ceea ce privește susținerea parlamentară, liderul social democrat crede că este ora adevărului, când nu mai exista gri, va fi un vot în alb și negru care va arata clar cine este la Putere și cine în Opoziție.
Marcel Ciolacu a adăugat ca a discutat cu toate formațiunile politice parlamentare, mai puțin cu PNL și PMP care se află la guvernare.
Interesant este ca președintele PSD a anunțat ca are un program de guvernare pe termen MEDIU și a spus că partidul său are soluții atât în privința gestionarii pandemiei, dar și pentru relansarea economica. “De câte ori s a aflat la guvernare, PSD a produs creștere economică. Avem soluții și o echipa de profesioniști, nu putem lăsa în funcție un guvern care sabotează sănătatea populației” au fost asigurările date de liderul social democrat.

Articolul precedentCorneliu Ștefan promite sa facă din Dâmbovița un pol al dezvoltării regionale
Articolul următorCongresul PSD se va desfăşura la fel ca lansarea candidaturii lui Joe Biden pentru preşedinţia SUA