Aşa cum RealitateadinPSD.net anticipa, Congresul PSD se va desfăşura online, dar nu în 40 de locaţii, ci în 33 de centre zonale. 

„Desfășurarea Congresului va fi online. O să facem mai multe centre în țară, 33 de centre în țară. Va fi o echipă la Parlament, anumiți candidați, unde vor fi prezentate moțiuni sau proiecte politice. Acest lucru se va transmite online, pe ecrane, în mod modern. Mâine are domnul Biden lansare, tot online. Sunt 1.550 de delegații, din câte știu eu. Vor respecta legea, statutul și absolut tot, și distanțarea. Congresul va fi într-o singură zi”, a transmis Marcel Ciolacu, la TVR 1.

„Se vor face procese verbale unde se votează, în fiecare județ, se vor centraliza și gata. Am prezentat colegilor mei, o să mai prezint o dată miercuri. O să mai avem CEx și vineri, înaintea Congresului, și sunt convins că toate lucrurile vor fi normale”, a continuat liderul PSD. 

Marcel Ciolacu a mai povestit că Cex-ul îşi va schimba nu numai numele ci şi componenţa. Din acesta vor face parte pe lângă vicepreşedinţi, şefi de filiale, primari şi şefi de consilii judeţene. 

El consideră că proiectul politic este unul curajos, de primenire şi de promovare a unor oameni oneşti şi integri care vor da ale alte conotaţii social democraţiei româneşti. 

La Congres, practic se va discuta mai mult de proiectul politic şi de organizare decât de alegerea conducerii. 

Eugen Teodorovici, singurul care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului, nu are decât susţinerea lui Codrin Ştefănescu, o voce contestatară a actualei conduceri.  

Articolul precedentPSD are soluții, are premier și program pe termen MEDIU
Articolul următorEXCLUSIV – INTERVIU MARATON cu procurorul Mircea Negulescu: primele declarații de la reținere. Alegerile, dinamitate!