Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a făcut mai multe declarații la sediul partidului, printre care și decizia de a nu vota legea care impune internarea obligatorie a unor suspecți de COVID-19.
Monica Ionescu

Marcel Ciolacu a făcut pe un ton dur mai multe afirmații despre legea izolării obligatorii și despre felul în care guvernul Orban a gestionat pandemia de coronavirus în România.
„Zecile de aberații ale lui Ludovic Orban”, a spus Ciolacu despre conținutul legii izolării obligatorii înaintate de guvernul PNL.
„Nu se va vota legea în Senat până când prim-ministrul si ministrul Sănătății nu vor aduce clarificări.
Am vorbit cu colegii mei, marea majoritate având același punct de vedere. Eu am o dezamăgire personală față de președintele României Klaus Iohannis. M-aș fi așteptat să cheme toate forțele politice în Parlament și să fi avut o discuție aplicată cu privire la această lege. Această sustragere din spațiul public, atât a președintelui cât și a prim-ministrului, este nepermisă ținând cont cu ce avem de a face nu numai în România, cât și în Europa și pe plan mondial. (…) Este o lege proastă, a trecut prin Camera Deputaților modificată aproape 80%. Dar mai trebuie modificată!
Legea va fi adoptată când primul ministru și ministrul Sănătății vor veni în fața senatorilor și vor explica toate regulile și mai ales de ce legea a fost înaintată fără avizul Ministerului Justiției!”, a declarat Marcel Ciolacu în conferința de presă de luni.
Când se va depune moțiunea de cenzură?
„Depunerea moțiunii de cenzură va fi depusă! Iar când va fi depusă, ea va trece!”, a spus președintele interimar al PSD. Întrebat de jurnaliști când va fi acest moment, Ciolacu a spus: „Momentul este stabilit printr-o decizie politică și această decizie se va lua în Comitetul Executiv al Partidului”.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Clotilde Armand, conectată bine la banul public. A încasat milioane din paguba adusă de Bechtel
Articolul următorCiolacu: Fără detașări abuzive ale medicilor! Nu se pot încălca drepturile omului. Iată soluția!