Site-ul News Standard a publicat astăzi o anchetă năucitoare despre Ministrul Dezvoltării Ion Ștefan, poreclit „Grindă” după ce a declarat că i s-a mărit casa cu un etaj în plus din cauza nevestei care a vrut tavanul mai sus. Intitulată „Exploziv / Caracatiţa ministrului GRINDĂ: manichiuriste, norocei, berbeci, amante, angaţi la stat”, jurnaliștii au dezvăluit că „la adăpostul Ordonanţei Militare, civilul GRINDĂ şi-a pus rudele în posturi cheie, a căpuşat mai multe ministere, a urcat pe posturi cheie personaje fără pregătire, amantele şi le-a pus la adăpostul statului, iar două manichiuriste au fost aduse secretare la minister.”.

1.    Dorina Ștefan – soția verișorului deputatului liberal Ion Ștefan, cunoscut drept ministrul „Grindă”, va conduce Centrul județean Vrancea al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

2. Nicolae Ștefan – verișorul deputatului „Grindă”, este consilier la Direcția Antigrindină, fiind unul dintre numele vehiculate la nivelul județului pentru a-l înlocui pe Ion Marin, directorul Centrului de comandă al Unității de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova 2.

3. Ionuț Lăţcan – verișorul soției lui Ion Ştefan este propus pentru șefia Electrica.

4. Florin Jan Vasilache  – finul lui Ion Stefan – consilier al ministrului Agriculturii

5.  Sergiu-Marian Bordea-Ștefan – soțul nepoatei lui Ion Ştefan– Fără niciun fel de concurs, el a fost numit șef al Finanțelor de la Galați, iar a doua zi de la această numire a fost promovat, tot fără concurs, director general adjunct la Fisc pentru regiunea sud-est a țării.

6.  Sorin Mihăilescu – cumătrul lui Ion Stefan – a fost numit, miercuri, director general al Regionalei de Căi Ferate Galați. Gheorghiță Berbece – chelner si consilier personal al lui Ion Stefan, activist PNL Vrancea, – numit Prefect de Vrancea.

Continuarea articolului AICI!

Articolul precedentPrimarul din Focșani aduce grave acuzații șefului liberal de la DSP Vrancea
Articolul următorToni Greblă explică: cine poate beneficia de anularea amenzilor