Miron Mitrea lansează o ipoteza incendiară în legătură cu candidatura lui Cătălin Cârstoiu la Primăria Capitalei. Consultantul politic se așteaptă și susține că sondajele o confirmă la o victorie “zdrobitoare” a Coaliției la alegerile locale. Este posibil ca “un băiat deștept să fi acceptat candidatura de la Cotroceni a lui Cătălin Cârstoiu și să-și asume înfrângerea la București ca să nu fie o victorie pe toată linia și să-și pună poporul în cap”.  Invitatul  permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus a refuzat să spună ce înseamnă “candidatul de la Cotroceni”, dar a menționat că la Cotroceni nu este doar Klaus Iohannis, “sunt mai multe birouri”.
În alta ordine de idei, Miron Mitrea a atras atenția că victoria zdrobitoare poate însemna sfârșitul Coaliției și a adus drept argument istoria USL, când dorința de a deveni premier a lui George Maior (fostul director SRI) l-a împins pe Victor Ponta la prezidențiale și a aruncat în aer înțelegerea cu președintele liberal, Crin Antonescu. Acum, ambițiile externe ale președintelui, Klaus Iohannis, au nevoie de nominalizarea premierului, dar odată numit, candidatura comună și susținerea pentru Marcel Ciolacu ar putea să nu mai fie de actualitate.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCând intră pensiile majorate: anunțul ministrului Muncii. Simona Bucura Oprescu arată cum se calculează punctele de stabilitate
Articolul următorFlorin Barbu: „Reabilitam sistemele de irigații și aducem apă pe canale, fără costuri pentru fermieri!”