George Simion știe că România urmează să se alinieze politicilor euro-atlantice anti-China și să interzică  aplicația Tik-tok și își crește importanță. Este avertismentul venit de la Miron Mitrea, deloc îngrijorat că tinerii români ar fi simpatizanți AUR. Consultantul politic a dat la o parte titlurile alarmiste din presa mainstream și a făcut un calcul statistic simplu: doar 15% dintre cetățenii cu vârste între 18 și 35 de ani sunt interesați de politică și, dintre aceștia, 30%  simpatizează AUR și mai puțin de atât s-ar duce la vot. În schimb, consultantul politic consideră că AUR domină clar social media, nu pentru că îl ajută Tik Tok, ci pentru că știe să folosească  internetul, spre deosebire de PSD și PNL: în vreme ce AUR dezbate și își impune ideile care ii convin pe platformele virtuale cele mai populare, la PSD și PNL liderii au conturi și comunică mesajele politice oficiale prin online. Rezultatul este că bazele de susținători ale celor două partide sunt făcute ferfeniță de social media!
Nu Tik-tok îl face pe George Simion campion, ci George Simion știe să-și facă propagandă politică prin intermediul Tik-tok și nu numai, pentru că știe să folosească aplicația. PNL și PSD au rămas în urma, crede invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus. E de așteptat să interzicem tik-tok asemenea celorlalte state europene, crede Miron Mitrea, și descrie în amănunt cum Simion folosește prilejul pentru a-și promova AUR drept  campion politic absolut pe scena politică din România, împotriva căruia toți dușmanii își dau mâna doar, doar vor învinge.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea despre „căsătoria PSD-PNL” și „condamnarea la guvernare”: „Suntem în momentul în care liderii politici fac declarații proaste”
Articolul următorCiolacu, după sfințirea capelei ortodoxe din Parlament: „Un moment istoric marcat de binecuvântarea de către Preafericitul Daniel”