În România se întâmplă des ca memoria instituțională să nu fie de găsit! Este o sirenă declanșată de Miron Mitrea după avertismentul “neînțeles” lansat de premierul, Marcel Ciolacu, potrivit căruia documentul PNRR nu există în arhivele oficiale. Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus a dat ca exemplu contractul Bechtel despre care, asemenea PNRR, vorbea toată lumea, dar documentul original parafat și semnat era de negăsit. “Poate că unele pagini au mai fost modificate…..” Consultantul politic a furnizat cheia înțelegerii mecanismului ocult prin care documente de maximă importanță sunt de negăsit în perioade cheie inclusiv de către emitenți sau de către instituțiile cu responsabilități explicite în domeniul vizat.
Este de reamintit că PSD a criticat în termeni duri nerespectarea din partea Guvernului Cîțu a procedurilor și a condițiilor de transparență publică la adoptarea PNRR. Acum, premierul, Marcel Ciolacu, a arătat că documentul oficial, cu semnăturile fostului premier, Florin Cîțu, și cea a ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, este  de negăsit. Cel din urmă, Cristian Ghinea, filosoful expert în pungăsii de doi bani, a făcut pe prostul și s-a făcut ca nu înțelege ce nu găsește președintele PSD și l-a jignit lăsând să se înțeleagă că nu găsește ce caută din cauza inabilităților digitale. La rândul său, Miron Mitrea consideră reacția lui Cristian Ghinea atât de josnică încât nici nu merită comentată. USR se desființează, anticipează consultantul politic, Miron Mitrea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea: “declarațiile președintelui USR seamănă cu incolonarea PSD în spatele lui Gregorian Bivolaru”
Articolul următorRegele pariurilor din România intră în presă! Devine asociat cu Orlando Nicoară, unul dintre interpușii rezerviștilor Statului Paralel