Președintele PSD este vicepreședintele Internaționale Socialiste. Marcel Ciolacu a fost ales  de Congresul de la Madrid care, prin ropote de aplauze, l-a instalat pe premierul spaniol, Pedro Sanchez în cea mai înaltă funcție. 
„Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională!
Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste. 
Acest post de vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate. 
Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului Social Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea PES prin europarlamentarul Victor Negrescu. 
Uniți și puternici pentru România!” 
Este mesajul de pe pagina personală de socializare cu care președintele PSD marchează succesul international personal și politic. Marcel Ciolacu scoate în evidență că reușitele internaționale ale României se datorează PSD. Funcția câștigată este o recunoaștere și o dovadă incontestabilă că Marcel Ciolacu a reușit o performanța remarcabilă de a transforma PSD dintr-o paria politică într-o formațiune influentă în plan european și internațional.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentADUCE MOȘ CRĂCIUN DARURI?
Articolul următorȘeful NATO, vizită oficială în România