Sunt sigur ca da,mai ales copiilor care încă cred in el.

        PE VREMEA NOASTRA, NOI,”SENIORII” CUM NE NUMEȘTE MINISTRUL MUNCII BUDAI,LA SCOALA VORBEAM DE MOȘ GERILA ȘI ACASA DE MOȘ CRĂCIUN,FĂRĂ CA CINEVA SA NE EXPLICE LOGIC CARE ERA DIFERENȚA!

       Vin sărbătorile de iarna și niște piromani idioți care habar nu au sa facă biciurile tradiționale,folosesc petarde și pocnitori cu arsuri,ochi sau mâini rănite ca este mai comod.

        NU-I VORBA CA SUNT ȘI PIROMANI IDIOȚI CARE CONDUC POPOARE ȘI SE JOACA CU RACHETE MAI MULT SAU MAI PUTIN NUCLEARE ,CA AJUNGI SA TE INTREBI CINE DE LA CINE A ÎNVĂȚAT!

        Niște hackeri ruși l-au sunat pe președintele Poloniei care a crezut ca vorbește cu președintele Macron al Franței !!!!

      LA NOI,PENTRU STS(SERVICIUL DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE) ESTE MAI USOR,ASCULTA DAR ESTE SIMPLU PENTRU CA PE PREȘEDINTELE IOHANNIS NU-L SUNA NIMENI.

           Asta nu înseamnă ca sta degeaba,mai ales ca Austria nu ne prea vrea in Schengen,așa ca are întâlniri oficiale cu OMV,cerandu-și scuze firmei austriece pentru ca le-a cerut sa renunțe la 0,25 bani/litru din profit.

          DACĂ NU ESTE SUFICIENT,FIRMA AUSTRIACA CARE TAIE PĂDURILE ROMÂNIEI O SA FIE PRIMITĂ CU COLINDUL LA COTROCENI SI O SA CÂNTE”O TANNENBAUM WIR RAMURI DE…STEJAR”!

           Am uitat ca mai întâi o sa vina MOȘ NICOLAE,cu dulciuri și jordite pentru cei care nu au fost cuminți.

         Deși peste tot in media este anunțată apocalipsa,scumpiri,foamete,frig,facturi,lockdawn,se pare ca liderii coaliției,CIOLACU PSD,CIUCA PNL și HUNOR UDMR cel putin pana la”ROTATIVA” din 2023 vor scapa de jordite.

       S-AU JUCAT LUNI DE ZILE CU PREȚUL LA ENERGIE,CU PENSIILE,TOATE LE VOM PRIMI IN IANUARIE DAR LE PRIMIM SI EVIDENT EXISTA SI NEMULȚUMIRI,UN MOȘ CRĂCIUN ÎNTÂRZIAT!

          Suntem nemulțumiți de cei pe care i-am ales,cati am ales,unii încearcă sa inducă ideea de a nu vota.

       Abia atunci nu o sa mai vina Moș Crăciun.

      VIN SĂRBĂTORILE,SOTIILE,MAMELE NOASTRE,FAC PROVIZII PENTRU MASA DE CRACINI SI CADOURI DE UNDE POT,CE NOROC CA NOI BĂRBAȚII SUNTEM OCUPATI CU CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL!

     SA AUZIM NUMAI DE BINE!

                     SANATATE!

          

Articolul precedentAlertă după plecarea ENEL: Statul ar putea prelua din nou gigantul din energie – Anunțul ministrului Economiei
Articolul următorMarcel Ciolacu, vicepreședinte al Internaționalei Socialiste