Legenda spune ca după potop,pe arca lui Noe a poposit un porumbel cu o ramura de de măslin in cioc,semn al împăcării dintre Dumnezeu și Om,al renașterii și al faptului ca undeva aproape exista pamant.
DUPĂ 77 DE ANI,ALȚI VESTITORI VESTESC IMINENTA UNUI RĂZBOI MONDIAL ȘI NICI URMA DE PORUMBEI AI PĂCII!
Un lider dement este răspunzător de moartea civililor,a copiilor,altul,crezând ca este rege Spartan,face la fel in numele patriotismului,doar ca își foloseste întregul popor nu 300 de luptători.
DOI LIDERI,DOUA STATE CU CORUPȚIA AFERENTĂ ȘI BENEFICIARA!
Din acest conflict nu putea sa lipsească liderul democrației mondiale,care da asigurări ferme de apărare,mănâncă pizza cu soldații și asigura Europa ca o sa livreze gaze suficiente,evident contra cost și DACĂ CUMVA SUNTEM ORBI,NE SPUNE CA ASISTAM LA NAȘTEREA UNEI NOI ORDINI MONDIALE!
Se pare ca liderii europeni nu sunt prea fericiti cu acest lucru,Macron,președintele Franței,in prag de alegeri se vrea liderul UE și dorește o alta Ordine Mondiala.
IN TIMP CE MOR CIVILI,COPII,SE DISTRUG LOCALITĂȚI ,NU APARE NICI UN PORUMBEL AL PĂCII,APAR TRANSPOTURI CU ARME ȘI MUNIȚIE PENTRU PARTEA ATACATĂ,PENTRU PACE!
Când șeful NATO spune ca in cazul unui război nuclear,”NOI VOM CÂȘTIGA”,ma îngrozesc.
CARE”NOI”,EI “CEI ALEȘI”ASCUNȘI IN BUNCĂRE SUBTERANE IN MUNȚI SAU AIUREA,DIN AMBELE PĂRȚI?
Și soldații care defilează in Piața Roșie sau cei care mănâncă mândri pizza cu președintele și actorul erou și noi victimele colaterale?
AM ÎNȚELES,SUNTEM PREA MULȚI,DACĂ NU NIȘTE VIRUȘI,UN RĂZBOI MONDIAL NE-AR PUTEA DUCE LA O”RESETARE SĂNĂTOASĂ?”
Președintele Iohannis ne spune solemn sa stam liniștiti,flancul estic este întărit.
GUVERNUL SE LUPTA PENTRU INDEPENDENȚA ENERGETICĂ PIERDUTĂ ȘI COMUNICA CA AVEM STOCURI SUFICIENTE IN CAZ DE FOAMETE SAU CRIZA ENERGETICĂ,IN CEEA CE PRIVEȘTE PREȚURILE,GHINION!
DACĂ PORUMBEI AI PĂCII NU AVEM,MĂCAR RANDUNELELE SA VINA!
SANATATE!

Articolul precedentLucian Bode, de Ziua Politiei: “Faceți o treabă foarte bună, apreciată de opinia publică pe plan național și internațional, pentru care vă mulțumesc și vă felicit”
Articolul următorCULISELE PUTERII | Miron Mitrea, despre diferența de opinie Biden-Macron: „Trebuie să i se dea o zonă de ieșire lui Putin”