Adrian Ionel, șeful UNIFARM, a mers personal la aeroportul Henri Coandă pentru a face recepția testelor. Acesta a publicat poze cu loturile pe contul lui de pe o rețea socială, însoțite de mesajul: „Am promis! Suntem aici pentru voi!”

Aceste teste vor ajunge pentru cel puțin două luni, a explicat șeful UNIFARM săptămâna trecută, spunând și că România va mai primi și 1 milion de teste rapide. UNIFARM a mai procurat pentru cadrele medicale din întreaga țară 1 milion de măști, cât și cantități mari de mănuși, bonete, alcool sanitar, combinezoane şi dezinfectante.

„Ne vor ajunge pentru cel puţin două, trei luni de zile din acest moment. Singurul loc în care vor ajunge este depozitul UNIFARM, de unde vor fi distribuite către toate unităţile care folosesc acest tip de diagnoză Spitalele de boli infecţioase sunt în primul val, urmând ca în al doilea val, dacă depăşim un anumit număr de pacienţi, să fie cuprinse şi alte unităţi medicale convertite în unităţi de tratament al COVID”, a declarat Adrian Ionel, săptămâna trecută.

Articolul precedentCiolacu cere PNL sa facă demersuri nu declaratii
Articolul următorPNL l-a vrut pe Rîmbu, managerul cu 100 de cadre infectate, ministrul sănătăţii