Statul paralel va vrea cu gatul rupt pe toți! Este un avertisment lansat către toți politicienii  de emisiunea Culisele Statului paralel. Într o intervenție de excepție, fostul deputat democrat, Gelu Vișan, face radiografia exactă a puterii oculte din România și indică precis rezolvarea: einterziccerea activităților economice în cazul serviciilor de informații. 
“Statul paralel funcționează pe principiul celulelor, ca un organism multicelular. Nu funcționează pe principiu ierarhic. E detașat în toată țara. Dacă i tai un cap, cum a căzut Coldea, sistemul nu a căzut pentru ca are potențial de regenerare. Ei au controlat și controlează foarte multe zone ale societății românești, plecând de la Justiție și Economie. Astfel încât în momentul în care au nevoie de o poziționare, pot crea un partid politic. USR, Plus, Pro România, ALDE sunt partide de laborator, sunt partide create de ceea ce numim statul paralel și ies la suprafață în anumite momente. Spre   deosebire de PNL și PSD care sunt partide de structuri, au un trecut de 30 de ani. Ele sunt artificiale, sunt de laborator, se agită foarte tare. Prin detașarea ofițerilor SRI în structurile ANAF s a preluat economia românească. Adică nu mai puteai să faci niciun fel de afacere peste un anumit nivel, dacă nu aveai acordul de la domnul Coldea, de la SRI șamd. (…) 
Toată România e subordonată nu SRI. Ci unui mic grup care conduce SRI. Ăsta este statul paralel! Și care are în județe capi peste tot. Este foarte puternic și acum. Acum au fost implicați până în gât în alegerile locale. Se auto protejează. Au acces peste tot.  Acest sistem se poate opri foarte ușor. Dacă modificăm legea și interzicem serviciilor să aibă firme. Suntem singura țară din Europa care am permis SRI să aibă multe Hexifarme care controlează mare parte din sănătate. Dacă dumneavoastră vedeți dezastrul care se prefigurează a fi in sănătate este și pe aceasta chestiune care este o chestiune de siguranță națională, domnul Eduard Helvig! Bubuirea sistemului de sănătate în acest moment în România se datorează și acestor băieți care vă vor cu gâtul rupt pe toți! Este declarația lui Gelu Vișan, în cadrul ediției din data de 10 noiembrie a emisiunii Culisele Statului paralel, de la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Vela declară astăzi „Ziua Z”. A băgat mascații peste 600 de interlopi
Articolul următorCE-ȘI DORESC ROMANII?