Conferința miniștrilor Educatiei și Sănătății s a dovedit o lunga vorbărie, care n a lăsat în urma nici măcar o soluție. Situația din Educație  nu este cu nimic mai clară sau mai sigură decât înainte de conferință. Doamna care și a făcut un titlu de glorie din tăierea hârtiilor, a hârțoagelor, a venit cu un maldăr de ghiduri pe post de soluții și ne a lovit cu ele în moalele capului.
E din ce în ce mai clar că  PSD a reușit la mustata să și păstreze principalului agent electoral. Monica Anisie, care spre surprinderea tuturor este chiar profesor de limba și literatura română, ne a servit o porție de limbă de lemn cum nici Scânteia nu reușea pe vremea secretarului general al Partidului Comunist Roman, Nicolae Ceaușescu.
Să vorbești atât de mult și să nu spui nimic! Doar să respecți manualele de propagandă și să livrezi vinovați ca să nu se ajunga la tine!
Moțiunea de cenzură, nediscutata ca urmare a cvorumului, a devenit caducă după raportul Curții de Conturi. Nu mai e o noutate pentru nimeni să arăți că s a furat în pandemie. Hoția e dovedită deja! Situația din Educație este revoltătoare și în fața ei poporul român are dreptul să vadă ce partid își permite să absenteze de la dezbateri din calcule electorale. Nicio victorie nu ar aduce în teritoriu voturile pe care le aduce agenda publicâ axată pe haosul guvernării și încleștarea cu care se tine Ludovic Orban de scaun. Nicăieri în teritoriu, liberalii nu au egalat penibilul de la Palatul Victoria. S au trezit morți, în urma izolării cu pepsiglas, în timp ce în difuzoare se auzea vocea ministrului Grindă care lectura un discurs politic despre meritocrație. Un discurs foarte lung, scris de doamna profesor de limba română (unora tot nu le vine sa creadă nici acum ca aceasta este calificarea doamnei de la Educație!!!), Monica Anisie, autor al României educate de Klaus Iohannis. 
PSD nu putea risca să se mobilizeze pe o moțiune care risca totuși sa fie desființată de Curtea Constituțională. 
Echipa lui Ludovic Orban este asemenea unui ansamblu de balet care, din chermeză în chermeză, a pus kilograme bune și dansul grotesc nu poate fi descris în comunicatele Opoziție. Trebuie să i lași să urce pe scenă, să înțeleagă și ei și șeful ansamblului, sâ audă galeria… Sâ comenteze și nucleul dur al dreptei, cu pretenții universitare și intelectuale doar pentru că reușesc să anagrameze onomatopee bovine cu cămașă tradițională românească…

Articolul precedentRealitatea PLUS, răspuns la atacurile Statului Paralel
Articolul următorAlfred Simonis: Moţiunea de cenzură nu mai este oportună