Eurodeputatul Claudiu Manda, unul dintre coordonatorii de campaniei PSD pentru alegerile locale, a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar fi încercat să-l împiedice pe Marcel Ciolacu, șeful interimar al social-democraților, la Convenția Pro România.

„Total fals! Mie mi se pare că Ponta minte cum bea apă. Noi am avut o întâlnire la ora 10.00, o parte din colegi. Am discutat despre strategia de campanie cu un consultant care trebuia să plece la un moment dat. Dacă credeți că ne-am întâlnit la 10.00 să-l convingem pe domnul Ciolacu să nu se ducă la ședința domnului Ponta… este absolut fals! Nu plecam de la Craiova pentru chestia asta”, a spus Claudiu Manda, la Antena3, potrivit stiripesurse.ro.

Marcel Ciolacu, șeful interimar al PSD, a venit la Convenția Pro România de duminică, dar surse social-democrate spuneau că Mihai Tudose și Claudiu Manda nu ar fi fost de acord cu participarea sa la eveniment și chiar l-ar fi blocat în biroul său de la Camera Deputaților. (Detalii AICI)

Articolul precedentCorina Crețu: “Am plecat de rușine din PSD. Credeți că mi-a fost ușor să părăsesc o funcție cu un salariu de 18.000 de euro?”
Articolul următorMarea împăcare între Victor Ponta şi PSD. S-au pus bazele alianței electorale