Corina Cretu a declarat, duminica, la Conventia Pro Romania, ca motivul pentru care a plecat din PSD si a renuntat la functia de comisar european a fost ca i-a fost rusine sa mai spuna la Bruxelles ca este in Partidul Social Democrat.

Corina Cretu a declarat ca “degeaba ne facem complimente acum, dupa ce s-au pierdut miliarde de euro”, europarlamentarul facand referire la faptul ca presedintele interimar al PSD a declarat, anterior, ca nu ii e teama sa spuna ce comisar european bun a fost Corina Cretu.

“Am plecat dupa 29 de ani din PSD. Credeti ca dupa 29 de ani in PSD mi-a fost usor sa plec si sa parasesc o functie cu un salariu de 18.000 de euro pe luna, inainte de termen? Am plecat ca mi-a fost rusine sa mai spun ca sunt in PSD. Degeaba ne facem complimente acum, dupa ce s-au pierdut miliarde de euro. Cum puteam eu, comisar european, sa explic faptul ca si acum 70% din banii europeni din 2014 i se cuvin Romaniei. Asteapta la Bruxelles sa fie accesati”, a spus Corina Cretu.

Corina Cretu a tinut sa ii dea replica lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce liderul ALDE a spus ca exista “o conspiratie” impotriva Romaniei.

“Domnule Tariceanu, nu e nicio conspiratie mondiala impotriva Romaniei”, a mai spus Cretu.

Corina Cretu a demisionat din functia de comisar european in iunie 2019 si s-a inscris in partidul condus de Victor Ponta.

Articolul precedentRăzboi în PSD. Vasile Dâncu: “Tudose e o conservă, un pion otrăvit. A trădat România. Manda, pretorian al lui Dragnea”
Articolul următorClaudiu Manda, despre zvonul că ar fi încercat să împiedice participarea lui Ciolacu la Convenția Pro România: “Total fals! Mie mi se pare că Ponta minte cum bea apă”