În ultima sa declarație de presă, prim-vicepreședintele PSD, pentru a liniști spiritele din interiorul partidului, a anunțat că odată cu venirea lui Marcel Ciolacu, în funcția de premier, se vor încheia “turbulențele de dreapta.”

„România are nevoie în 2024, după 20 de ani, de un preşedinte de stânga. De 20 de ani facem experimente cu preşedinţi de dreapta (…) Vedeţi acum că cei mai mari critici ai preşedintelui Klaus Iohannis sunt nişte domni care ne spuneau în 2014, când a fost campania lui Victor Ponta, sau în 2019, cât de bun e el faţă de candidatul nostru. Acelaşi lucru s-a întâmplat în 2004 când explicau aceiaşi domni cât de bun e Traian Băsescu faţă de Adrian Năstase şi sunt primii acum care încep să înjure (…) Eu cred că toată această turbulenţă de dreapta trebuie să se încheie şi începutul sfârşitului pentru aceşti domni eu cred că va începe în mai, când prim-ministru al României va deveni Marcel Ciolacu”, a afirmat Grindeanu.

La rândul său, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze crizele suprapuse existente la acest moment.

„Avem crize suprapuse. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru. Dacă deschizi televizorul, toată lumea vorbeşte de aceste crize. Eu vă spun, în schimb, că PSD va trece România cu bine de aceste crize. Eu vă spun că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze aceste crize suprapuse. Să nu credeţi, în schimb, că atunci când vom trece de aceste crize, toată lumea ne va aplauda sau întâmpina cu flori. Nu. În schimb, toată lumea şi toţi românii ne vor respecta şi cred că acest lucru e cel mai important”, a afirmat Ciolacu, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa.

Lideurul PSD e a ținut să sublinieze că singurul partid „care ţine cu adevărat cu România şi românii este PSD”.

Articolul precedentPurtătorul de cuvânt al PSD acuză PNL că manipulează
Articolul următorCozmin Gușă susține că nu se poate locui la 19 grade Celsius