Înainte de a aborda acest subiect delicat,am încercat sa înțeleg aceste doua curente pomenite de toți analiștii in toate analizele.

         LA PRIMA VEDERE NU PARE PREA COMPLICAT,PROGRESIST ÎNSEAMNĂ PARTIZANUL PROGRESULUI PE PLAN POLITIC,SOCIAL,ECONOMIC ETC!

         SUVERANISM:”procesul prin care întregi națiuni europene sau facțiuni importante de pe eșicherul lor politic se pronunța împotriva dominației europene și a indicațiilor venite de la Bruxelles”.

           DE AICI ÎNCOLO APAR COMPLICAȚIILE,UNII SUNT NEO-MARXIȘTI,BOLȘEVICI,ALTII NAȚIONALIȘTI,EXTREMIȘTI!

        Acum ceva timp,un reputat analist politic și economic spunea cam așa:”CAPITALISMUL A ATINS LIMITA EXISTENTEI SALE!”

       SA ÎNȚELEG CA CELE DOUA”OFERTE” REPREZINTĂ VIITORUL?

     Majoritatea cunoastem ca perioadele de criza au generat derapaje politice,unele cu efecte dezastruoase pentru omenire.

     Este evident ca la nivelul Consiliului Europei,LEADERSHIPul prin președinta URSULA von der LEYN împănat cu armata de birocrati este lamentabil,întrebarea este cui foloseste?

       Aroganta,amenințările,mai mult sau mai putin voalate la adresa unor tari și popoare ale Ursulei von der LEYN ,indicațiile deplasate vor produce reacții in lanț ca in Suedia,Italia,Ungaria sau Polonia.

           DISTINSA DOAMNA NU AR TREBUI SA UITE CA ARE IN DULAP SCHELETUL VACCINURILOR CU MILIARDELE AFERENTE,CERCETAT MAI DEVREME SAU MAI TARZIU,NU DE LAURA CODRUTA KOVESI CA DOAR NU MUSCA MANA CARE O HRĂNEȘTE,EA ANCHETEAZĂ PRIN BULGARIA O MITA DE 2500 EUR!

      SUA,prospera,dolarul creste,materiile de baza se tranzacționează in dolari,facturile cresc,facem frig și economii la toate din cauza…dementului de Putin.

       APROPO DE DEMENȚI,DECLANȘAREA UNUI RĂZBOI NUCLEAR ESTE IMPROBABILA,PROTOCOALELE DE LANSARE IMPLICA MAI MULTE PERSOANE NU DOAR DEMENTUL CU SERVIETA DE LANSARE!

      Va rog sa nu ma catalogați dar mi-a placut discursul din Italia a Cristinei Meloni,câștigătoare in alegeri.

       LA NOI,LEADERSHIP,ATÂT CÂT ESTE,SE TRADUCE IN”ARE BALTA PESTE”,AUR ÎNCĂ CAUTĂ O BALTA SA O POPULEZE DAR MA TEM CA AMBELE BĂLȚI SUNT PÂNDITE DE CORMORANII LUI PETRE DAEA ȘI RECOLTA O SA FIE SĂRACĂ!

       ASTA NU NE ÎMPIEDICA SA EXPERIMENTAM ȘI SA FIM…PROGRESIȘTII SUVERANIȘTI!

                           SANATATE!

              

SURSĂChirurgul
Articolul precedentAlexandra Păcuraru, despre scandalul din jurul preotului Visarion Alexa: „Este un atac progresist. În sfânta Biserică sunt oameni de înaltă calitate duhovnicească”
Articolul următorA.P.P. sare în apărarea Bisericii Ortodoxe Române