Fără sa fiu conspiraționist,privind la ce se întâmpla in lume am tot mai des senzația ca noi “amărăștenii”suntem Jucați la loto. Sa ma explic:

      Ursula Von der Leyen,președinte al Comisiei Europene a văzut ca americanii,republicani sau democrați,au ales fiecare sa susțină și sa fie susținuți de industria farmaceutica,respectiv industria de armament.

         AȘA CA URSULA,DUPĂ CE A BĂGAT PE GAT STATELOR MEMBRE UE RENUMITELE VACCINURI,PROPUNE SA SE FACĂ ACELAȘI LUCRU CENTRALIZAT PENTRU MUNIȚIA NECESARĂ STATELOR UE,DÂNDU-LE CLASA AMERICANILOR,FOLOSIND SIMULTAN ȘI INDUSTRIA FARMACEUTICA ȘI CEA DE ARMAMENT!

           Americanii au descoperit ca virusul Covid 19 a scăpat accidental dintr-un laborator din China și au început in congres și o ancheta privind vaccinurile.

           MAI NIMIC DESPRE FINANANTAREA LABORATOARELOR DIN CHINA CU BANI AMERICANI ȘI NICI DESPRE SUPĂRAREA LOR PE CHINEZI CARE SUNT PREA PRIETENI CU PUTIN!

     MAI AU O PROBLEMA,JOE BIDEN VREA SA CANDIDEZE PENTRU UN NOU MANDAT LA CASA ALBA,ASTA DACĂ NU CUMVA DOAMNE FEREȘTE NU CADE PE SCĂRI!

            Popoarele și liderii lor europeni s-au cam saturat de războiul din UCRAINA și mai ales de “cotizația” pentru susținerea Ucrainei.

         FRANȚA,GERMANIA,MAREA BRITANIE,AU FORMAT O COALIȚIE CARE SA ADUCĂ PACEA UITÂND SA-I ÎNTREBE PE AMERICANI!

    ESTE CERUL PLIN DE PORUMBEI AI PĂCII!

         In delirul sau,Putin trimite soldați la moarte,vorbește de naziști,de laboratoarele cu arme biologice ale ucrainienilor,de riposta pana la granița Poloniei,ZELENSKI,tot cu prețul morții soldaților săi,declara ca o sa elibereze Crimeea și ca Putin după ce se pare ca a scăpat de cancer,sigur o sa fie asasinat de apropiații săi.

       PE BUNE,”ȘI MARMOTELE IMPACHETAU CIOCOLATA”!

            La noi,mult așteptata sau nu,”ROTATIVA”,ne spune premierul Ciuca,un evavlios,ca nu o sa aibă loc de ÎNĂLȚARE pentru a nu tulbura marea sărbătoare.

         CIOLACU PARE CA ESTE DE ACORD GÂNDINDU-SE CA FĂRĂ A TREIA TRANSĂ DE BANI DE LA PNRR O SA FIE UN PRIM MINISTRU CU TABLOU LA GUVERN CA ȘI TUDOSE ȘI GRINDEANU,MAI ALES CA NICI NU A FOST CRUCIFICAT…ÎNCĂ!

           NOI VEDEM PREȚURILE LA URZICI ȘI ALEGEM SA CUMPĂRAM SUPLIMENTE DE LA FARMACIE CA SUNT MAI IEFTINE ȘI SPERAM SA CÂȘTIGAM MĂCAR LA TRAGEREA”NOROC”!

      PREMIILE MARI SUNT CÂȘTIGATE DE ALȚI “NOROCOSI”!

                                  SANATATE!

              

Articolul precedentMarius Budăi anunță când e gata reforma pensiilor speciale: Mulți colegi din USR fac zgomot. Să stea liniștiți, o rezolvăm noi!
Articolul următorSondaj INSCOP: PNL crește în preferințele electoratului. Comasarea alegerilor, soluția agreată de alegători