O discuție între ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, l-a făcut pe președintele PSD să se considere Coaliția cu PNL drept o soluție viabila și după 2024.

“Vreo 10 minute eu m-am uitat la premier, prim-ministrul se uita la mine, amândoi nu am vrut să intervenim, dar, vă spun cu mâna pe inimă, mi-a făcut o reală plăcere să văd cum toți trei căutau soluții și fiecare stăpânea domeniul lui și cum puteau să integreze programele de la agricultură  la MF și la MIPE”, a povestit Marcel Ciolacu, după ce inainte vorbise la excepțional mai ales despre ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

Totuși, președintele PSD a criticat fără nominalizări felul în care comunică unii dintre miniștri social democrați și s-a pus scut pentru miniștrii Adrian Câciu și Sorin Grindeanu, în fața criticilor dure și atacului fățiș din partea jurnalistului Bogdan Chireac.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCu bătaie la Cîțu, Ciolacu ii trece pe parlamentari la austeritate
Articolul următorVasile Dâncu, despre pericolul unui război Rusia-NATO: Suntem vigilenți, dar nu ne impacientăm de amenințările lui Putin. Flancul estic se întărește