Lucrurile se mișcă în sistemul medical și se fac tot mai multe achiziții de echipament de protecție în lupta cu pandemia de coronavirus. De la începutul lunii și până azi, Unifarm a adus tone de costume de protecție, măști și dezinfectanți, reușind să pună la punct un sistem eficient de colaborare cu țările membre UE, dar și din exterior, precum China și Turcia.

Unifarm a anunțat, duminică, sosirea unui nou transport de măști cu trei pliuri. 2 milioane de bucăți au fost aduse din China cu o cursă Lufthansa, transformată în cargo.

Achizițiile Unifarm au fost făcute la un preț corect, spune directorul Adrian Ionel.

„Am început, nu cu foarte mult timp în urmă, achizițiile, luând de oriunde am putut găsi, urgent, ce era nevoie imediat în spitalele românești. De la primul milion de măști cu 3 pliuri luat în regim de urgență din Turcia cu 2 lei/buc. și până acum, am reușit să contractam foarte multe produse la prețuri corecte, care încep să vină masiv în România. Cu sprijinul unor oameni impecabili. Mulțumim, Tarom! Mulțumim, MAE și Ambasadei Romaniei la Beijing!”, a declarat Adrian Ionel, directorul Unifarm.


Articolul precedentPSD: Apel la unitate politica!
Articolul următorAVEM NEVOIE DE BĂRCI?