Mandatul de prim ministru al lui Victor Ponta este un joc de umbre și de penumbre. Funcția și instituțiile statului au fost doar mecanisme de acaparare a puterii și de distrugere a adversarilor politici.
Instituirea falimentului prin intermediul ANAF pentru trusturile media neprietene, amestec în lumea fotbalului, în alegeririle din Federație, dar și susținerea discriminatorie a unor cluburi de fotbal. Sunt capete de acuzare noi, formulate de Realitatea Plus împotriva lui Victor Ponta 
 Dumitru Dragomir a declarat pentru Realitateasportiva că primul ministru  de la acea data a stins datorii de 24 de milioane de dolari ale Clubului de fotbal Dinamo, achiziționat de Ionuț Negoiță, fratele lui Robert Negoiță. În vreme ce afaceriștii din fotbal primeau bani de la Palatul Victoria, trusturile de presă ostile lui Victor Ponta erau împinse în faliment. Chiar Victor Ponta dirija campaniile de presă murdare.
Anca Alexandrescu a prezentat noi mailuri din care se vede cum  Victor Ponta folosea ANAF ul în discreditarea Realitatea TV, Gândul, Ziare.com sau Hotnews. Șeful ANAF era Gelu Diaconu, membru Pro România pana la sfârșitul săptămânii trecute, când și a prezentat demisia acuzând duplicitatea lui Victor Ponta.
Tăcerea lui Victor Ponta este vinovată. Dezvăluirile nu pot fi demontate este explicația. Victor Ponta este zilnic invitat pe post, dar aplica strategia potrivit căreia atacul este cea mai buna apărare. Oameni slabi și mincinoși sunt etichetele pe care Victor Ponta încearcă sa le redirecționeze spre foștii săi colegi din PSD, dar ele i s au lipit pe frunte și pare ca nimic nu mai poate sa le șteargă. ” Nu vreau nici sa vorbesc de Victor Ponta. Minte cum respiră. Mă apucă nebunia numai când îl aud la televizor. A trădat PSD, a trădat o și pe Gabriela Firea, a trădat pe toată lumea”, i a făcut portretul succint Dumitru Dragomir.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu pune hățurile la căruța PSD
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 81. Interlop român, bătut ca un covor în Anglia